Taksitli Nakit Avans İşlemleri

Taksitli Nakit Avans İşlemleri
Maddi olarak en zor zamanlarda olduğunuz zamanlarınız da sizlere belki de en çok yardım edebilecek hizmetlerden bir tanesidir Nakit Avans işlemi.

Maddi olarak en zor zamanlarda olduğunuz zamanlarınız da sizlere belki de en çok yardım edebilecek hizmetlerden bir tanesidir Nakit Avans işlemi. Nakit avans işlemi Türkiye de bulunan bankalar tarafından müşterilerine sunmuş olduğu bir tür kredi işlemidir diyebiliriz. Nakit avans işlemlerinizi isterseniz taksitli bir şekilde de geri ödeyebilirsiniz.

Nakit avans işlemlerinden faydalanabilmeniz için hizmeti alacağınız banka da limitli bir mevduat hesabınızın olması gerekmektedir. Ya da kredi kartlarınız varsa onların üzerinden de taksitli nakit avans, nakit avans gibi işlemleri başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Eğer herhangi limitli bir mevduat hesabınız veya kredi kartı gibi bir ürününüz bulunmamakta ise sizlere en yakın banka şubesinden bu işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilir ardından nakit avans işlemlerinden yararlanabilirsiniz.  

Üstelik nakit avans gibi işlemlerinizi düzenli ödemeler yaptığınız takdir de bankalara yansımış olan kullanıcı notunuz, kredi notunuz da çok olumlu bir şekilde etkilenmektedir. Bu tür işlemlerinizin ödemelerini aksatmamanız, siz değerli müşterilerin açısından çok daha faydalı olacaktır. Bankalarda kötü notta olan kişiler ne yazık ki kolay bir şekilde bankaların sunmuş olduğu kredi veya kredi kartı vb. gibi hizmetlerden yararlanamamaktadır.


Taksitli Nakit Avans Hesaplama

Taksitli nakit avans hesaplamanın en basit yollarından bir tanesi hizmeti almak istediğiniz bankanın resmî sitesine girip bakmanız olacaktır çünkü birçok banka bu hesaplama işlemlerine resmi internet sitelerinde yer vermektedir ve kolaylık ile müşterilerinin girip hesaplama yapabilecekleri bir şekilde düzenlemektedirler. Bizler de siz değerli okurlarımıza küçük bir örnek işlemi yapalım.

Bu Taksitli Nakit Avans İşlemi Ak Bankası baz alınarak yapılmıştır.

Almak istediğiniz nakit avans tutarı 3,000 TL olarak düşünürsek 12 aylık bir vade süresi ile her ay 278,13 TL aylık taksit miktarı belirlenmektedir. Toplam totalde ödenmesi gerekilen tutar ise 3.337,60 TL olarak belirmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.