Taklalarıma devam edeceğim

Taklalarıma devam edeceğim
Yılport Samsunspor'un Kamerunlu futbolcusu Olivier Ntcham, "Özellikle maçı kazandıran golü atarsam taklalarıma devam edeceğim." dedi.

Manchester City'nin 18 ve 21 yaş altı takımları ile Genoa, Olimpik Marsilya, Swansea City ve Celtic'in formalarını giydikten sonra bu sezon başında Samsunspor'a transfer olan Olivier Ntcham, özellikle son haftalardaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor. Bu sezon 6 gol kaydeden Ntcham, Samsunspor'un sezona 12 yeni transfer yaparak başladığını söyledi.

aa-20240315-33995133-33995132-samsunsporun-kamerunlu-futbolcusu-ntcham-gollerden-sonra-taklalarina-devam-etmek-istiyor.jpg

"Futbolcuların birbiri ile ilişkisi çok iyi"
Yeni kurulan bir takım olduklarına işaret eden Ntcham, "Her geçen gün daha iyi olmamızın sebebi, 5-6 aydır futbolcu arkadaşlarımızla birlikte zaman geçirmemizdir. Pozisyon anlamında birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Böylelikle daha güzel işler yapmaya başladık. Takım arkadaşlarımla iyi iletişimimden dolayı da performansımın pozitif etkilendiğini düşünüyorum. Takımda bütün futbolcuların birbiri ile ilişkisi çok iyi. Her zaman birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz. Hatta sosyal hayatımızda da birlikte bir şeyler yapıyoruz. Dışarıdaki ilişkilerimiz de iyi olduğu için saha içindeki performansımız pozitif yönde etkileniyor." ifadelerini kullandı.

img-6577.jpg

"İyi şekilde bitirmek istiyoruz"
Kaydettiği gollerden sonra takla atmasından dolayı "Taklacı şahin" olarak nitelendirilen Ntcham, "Umarım daha fazla takla atma fırsatım olur. Özellikle maçı kazandıran golü atarsam taklalarıma devam edeceğim ama beraberliği getirecek gollerde kesinlikle takla atmayacağım. Şimdiye kadar almış olduğumuz pozitif sonuçlara, daha fazlasını eklemek istiyoruz. Sezona çok kötü başladık ama iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Umarım elde ettiğimiz başarıyı devam ettirip ligi en güzel yerde bitiririz." diye konuştu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.