TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ
Son oynanan Turhalspor karşılaşmasında Emniyet Mensupları ile Taraftarların arasında yaşnan gerginlik sonrası stadyumu terk eden Çarşambaspor taraftarları maduriyetlerini dile getirdiler.

BAŞKAN ÇAPKIN'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Yeşil beyazlıların sahasında oynadıkları Turhalspor karşılaşmasında taraftarlar ile Emniyet Mensupları arasında yaşanan gerginlik sonrası tepkilerini stadyumu terk ederek gösteren Çarşambaspor Teksas Taraftarlar Derneği maduriyetlerini dile getirdi. Çarşamba Emniyetinin taraftarlara karşı biraz daha sağ duyulu olmaları gerektiğini belirten Çarşambaspor Teksas Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın şunları söyledi;


KENDİ EVİMİZDE DEPLASMAN MUAMELESİ GÖRÜYORUZ
"Bizler taraftarlar olarak her zaman takımımızın yanındayız. Ancak sahamızda oynadığımız son Turhalspor karşılaşmasında tek bir torpil patladı diye Emniyet güçlerinin taraftarlarımıza karşı sergilemiş olduğu tutumdan gerçekten rahatsızlık duyduk. Türkiye de birçok deplasmana gidiyoruz. Taraftarlar neler yapıyorlar görüyoruz. Ancak bizler kendi sahamızda deplasman muamelesi görüyoruz. Bu konuda Çarşamba Emniyetinden taraftarlar karşı sağ duyulu olmalarını bekliyoruz"

TEK YÜREK OLACAĞIZ
Son hafta alınan kötü sonuçlar sonrası ise açıklamalarda bulunan Onursal Başkan Çapkın,"Sezon öncesinde şampiyonluk için yola çıkan Yönetimimiz ve takımımız var. Bizlerde taraftarlar olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada takımımıza hep destek tam destek olacağız. Şunu hiç kimse unutmasınki zafere giden yolda çekilen her çile kutsaldır. Hep beraber tek yumruk olup uzun lig maratonu sonunda Çarşambaspor'umuz 3.lige taşıyacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.