"TAKIMI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLIYORUZ"

"TAKIMI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLIYORUZ"
Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, takımı pazar günü oynanacak olan mücadeleye en iyi şekilde hazırladıklarını söyledi.

Teknik Menajer Yücel Uyar, teknik direktör konusunda net bir sonuç alınmadığını ancak takımı antrenörlerle birlikte en pazar günkü mücadeleye en iyi şekilde hazırladıklarını ifade etti. Gazetemiz Spor Müdürü Soner Süren'e açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar, bugün genel menajerimiz Mustafa Aztopal, İstanbul'da görüşmelerini sürdürdü. Teknik direktör konusunda henüz bir netice yok. Yarın gün içinde bir haber çıkar diye düşünüyorum. Biz takımı antrenörlerimizle birlikte pazar günü oynayacağımız maça hazırlıyoruz." dedi.

hazirlk-1-003.JPG

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"
Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü'nün, gruptaki önemli takımlardan bir tanesi olduğunu belirten Teknik Menajer Uyar, "Ciddi bir rakip. Kolay gol atabilen bir takım. Bizimle aynı gol sayısına ulaşmış bir takım. Enteresan, gollü sonuçlar alıyorlar. Bizim için önemli bir maç. Zor bir maç olacak. Bizim asıl rakibimiz her ne kadar Trabzonspor olsa da Samsun-Trabzon rekabeti her zaman vardır. Trabzon'da bir takımla oynanacak maç, ciddi bir maç olacaktır. Hocamızın bir an önce belirlenmesini bekliyoruz. Şu anda kulüpteki antrenör arkadaşlarımızla takımı hazırlıyoruz. İnşallah her şey iyi olacak" diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum