Takıma kolay adapte oldu

Takıma kolay adapte oldu
Yılport Samsunspor'un yeni transferlerinden biri olan Carl Holse, Giresunspor ile yapılan hazırlık maçında 2 gole imza atarak göz doldurdu.

Yılport Samsunspor'un yeni transferlerinden biri olan Carl Holse, Giresunspor ile yapılan hazırlık maçında 2 gole imza atarak göz doldurdu. Samsunspor-Giresunspor hazırlık maçına ilk 11'de başlayan Holse, 8 ve 11’inci dakikada 2 gol attı. Takımın karşılaşmadaki ilk 2 golünü atan Holse, kısa sürede taraftarın sevgisini kazandı. Gol perdesini de bu şekilde açan Holse, takımının maçı 6-1 kazanmasına büyük katkı sağladı. Böylelikle milli arada çalışmalarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdüren Yılport Samsunspor, 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor ile oynadığı hazırlık maçını 6-1 kazanarak moral buldu.

Ayrıca mücadeleyi hakem Adem Cinek yönetirken, yardımcılıklarını ise Sezgin Şahbaz ve Mehmet Şenkaya yaptı. Samsunspor’un diğer gollerini ise 24’üncü dakikada Ercan Kara, 70 ve 82’nci dakikada Landry Dimata ve 74’üncü dakikada Emre Kılınç atarken, Giresunspor’un golünü ise 10’uncu dakikada Yunus Emre Gergef kaydetti.

manset-2-003.jpg

YENİ TRANSFER OLDU
Takıma 1 Eylül'de dahil olan ofansif orta saha oyuncusu Carlo Holse, Rosenborg takımından transfer edilmişti. Bu sezonun 11. transferini Danimarkalı futbolcu Carl Johan Holse Justesen'i transfer ederek yapan Yılport Samsunspor, başarılı oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Bunun yanı sıra transfer edilen 8. yabancı oyuncu olan Holse, transfer öncesi kariyerinde 185 resmi maça çıkmıştı. olse bu süre içerisinde 29 kez fileleri sarsarken, 2020 yılında gösterdiği başarılı performans ile Danimarka Milli Takımı'na çağrılmıştı. Futbola ise Kopenhag'da başlayan 24 yaş ve 1,77 cm boyundaki oyuncu, Esbjerg takımında da forma giymişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.