Tahancı Hukuk Bürosu Başkent’te bir başarı öyküsü yazıyor

Tahancı Hukuk Bürosu Başkent’te bir başarı öyküsü yazıyor
Başkent Ankara’da faaliyet gösteren Tahancı Hukuk Bürosu, müvekkillerinin ve meslektaşlarının nazarında son derece başarılı işlere imza atarak lider konuma ulaşıyor.

Başkent Ankara’da faaliyet gösteren Tahancı Hukuk Bürosu, müvekkillerinin ve meslektaşlarının nazarında son derece başarılı işlere imza atarak lider konuma ulaşıyor. Tahancı Hukuk Bürosu araç değer kaybı davaları, idare hukuku, medeni hukuk, ceza hukuku, ticaret hukuku, iş hukuku gibi daha birçok alanda hukuki destek sağlıyor. Sadece müdafi olarak değil danışmanlık hizmetleri sunarak da ileride yaşanabilecek hukuki sorunların giderilmesine olanak sağlıyor. Son derece dinamik ve donanımlı bir kadroya sahip olan Tahancı Hukuk Bürosu, müvekkilleri veya danışanları ile empati kurarak işlerin ilerlemesi sağlıyor. Ankara’da en çok tercih edilen hukuk büroları arasında yer alan Tahancı Hukuk Bürosu dava ve işlemlerin müvekkillerinin istediği gibi sonuçlanması için büyük bir fedakarlıkla çalışıyor.

Adli sicil kaydı sildirme işlemi için Tahancı Hukuk Bürosu hizmetinizde

işlemi son derece birçok vatandaş tarafından talep edilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Adalet Bakanlığı’nın ilgili dairesi tarafından tutulan bu kayırlar bazı hükümlerin yazılı olarak işlenmesinden oluşuyor. Belirli şartlar yerine getirildiği takdirde örneğin mahkumiyet kararlarında mahkumiyet süresinin solması halinde adli sicil kaydı silinebiliyor. Bireyler çoğu zaman adli sicil kayıtlarının ne şekilde ve hangi şartlar yerine getirilirse silineceğini bilmiyor. Bu noktada da bir avukattan destek almaları gerekiyor. Tahancı Hukuk Bürosu’nun tecrübeli avukatları bireylerin bu işlemlerini gerçekleştirmek için onlara yardımcı oluyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.