Tabancayla 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı

Tabancayla 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı
Samsun'da, sıra yüzünden kavga ettiği dolmuş şoförü ile, olaya müdahale etmek isteyen 2 kişiyi tabancayla ateş ederek yaralayan minibüs sahibi 56 yaşındaki Selahattin Demircioğlu tutuklandı.

Olay dün İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi 4'üncü Hat Dolmuş Durağı'nda meydana geldi. 4'üncü Hat Dolmuş Durağı eski Başkanı olan ve hatlı minibüsü bulunan Selahattin Demircioğlu ile aynı hatta dolmuş şoförü olan Abdullah Kol arasında 10 gün önce sıra yüzünden kavga çıktı. Dün minübüsüyle durağa gelen Selahattin Demircioğlu, burada bulunan Abdullah Kol ile karşılaşınca yine tartışmaya başladı. Tartışma sırasında iddiaya göre üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Demircioğlu, Abdullah Kol'a ateş edip bacağından yaraladı. Bu sırada olayı engellemeye çalışan dolmuş şoförü Çağdaş Çelebi açılan ateş sonucu sırtından, Yunus Emre Yılmaz da göğsünden vurularak ağır yaralandı.

'İKİ KİŞİYİ KAZAYLA VURDUM'

Yaralılar ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ise şüpheliyi kısa süre sonra olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakaladı.  Polise ifade veren şüpheli, "Abdullah ile tartıştık. Silahı çıkarıp ateş ettim. Diğer iki kişiyi ise kazayla vurdum" dedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Selahattin Demircioğlu savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.