SUYUN ŞAKASI OLMAZ

SUYUN ŞAKASI OLMAZ
Terme eski belediye başkanı Şenol Kul, tatildeyken çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşırken son olarak 'safari su savaşları' başlığıyla fotoğraflar yayınlayınca, Termeli bir vatandaş geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketine gönderme yaparak "Biz de Terme'de su savaşı yapıyoruz başkanım" yorumu yaptı.

Geçtiğimiz dönemde Terme'ye santral kurulmaması adına eylemlere katıldığı için Çarşamba'ya yapılacak biyoenerji santraline karşı çıkanlar tarafından methiyelerle adı anılan Terme eski belediye başkanı Şenol Kul, tatildeyken çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşırken son olarak 'safari su savaşları' başlığıyla fotoğraflar yayınlayınca, Termeli bir vatandaş geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketine gönderme yaparak "Biz de Terme'de su savaşı yapıyoruz başkanım" yorumu yaptı.

manset-1-006.png

Samsun'da Terme eski belediye başkanı Şenol Kul'un su savaşı fotoğraflarını paylaşmasının ardından önceki dönem belediye başkanı olarak görevdeyken alınması gereken önlemler konusunda sorumluluk sahibi olduğunu hatırlatan bir vatandaş, yazdığı yorum ile düşündürttü. 

manset-2-001.png

SEL GÖNDERMESİ
Geçtiğimiz aylarda Terme ilçesinde yoğun yağmur yağışı sonrası sel felaketi yaşanmıştı. Bu sel felaketinde ise Terme sanayisinde bazı vatandaşlar sularla kapanan yollarda ulaşım için kayıklarını kullanmıştı. Şenol Kul'un Su Savaşları fotoğraflarına, Terme ilçesinde sel felaketi sırasında kayıklara ulaşım yapmaya çalışan vatandaşların fotoğrafı ile yorum yapan İdris Kulaç isimli vatandaş "Biz de Terme'de su savaşı yapıyoruz başkanım" sözleri ile düşündüren bir göndermede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.