SÜRÜCÜLER SORUMSUZ

SÜRÜCÜLER SORUMSUZ
SAMSUN'un otopark sorunu, sürücülerin de sorumlu davranmaması sebebiyle büyüyerek artmaya ve çile olmaya devam ediyor

KANGREN OLMUŞ BİR YARA
Gerek caddelerde çifter sıra park yapılarak, gerek ara sokakları adeta işgal ederek park sorunlarını halletmek isteyen sürücüler, trafiği keşmekeş haline getiriyorlar. Hatta iki adım ötede otoparkların bulunması bile, bu çileye dur dedirtemiyor.

YAYA GEÇİŞİ BİLE ZOR
Bazı ara sokaklar o denli araçla dolu ki ya kaldırıma ulaşılamıyor ya da kaldırım da araçlarla işgal edilmiş durumda oluyor. Yayaların ve esnafın yaka silktiği bu durum, kangren olmuş bir yara  olma konumunu korumakta. 

AMBULANS ŞOFÖRLERİ ÇOK DERTLİ
Hasta nakil araçları, hasta almaya geldiklerinde veya hastayı evine nakledeceklerinde, müthiş sıkıntılar gekmekte. Büyük bir sorumluluk taşıdıklarını söyleyen ambulans şoförleri, hasta yakınlarının  bazen de olsa kendilerini suçladıklarını dillendirdi. 

YANGINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYOR İNSAN
İtfaiye araçlarının zaten dar olan sokak aralarına, bir de araçlarla adeta duvar örülmüşken yangın yerine varmaları imkansız denecek denli zor. Yolları ve kaldırımları araçlarca işgal edilen mahalle sakinleri, bir yangın çıkmasın diye dua ediyoruz dedi. Buna rağmen, araç sahiplerini duyarlı olmaya davet ederken, asıl sorumluluğun park yerlerini düşünmeyen sorumlu makamlarda olduğunu da sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.