Sürekli Samsun'da Ak Parti teşkilatları ve esnaf ziyareti yapan Suat Kılıç'a vatandaş tepkili: DEPREM BÖLGESİNE TEKRAR GİT

Sürekli Samsun'da Ak Parti teşkilatları ve esnaf ziyareti yapan Suat Kılıç'a vatandaş tepkili: DEPREM BÖLGESİNE TEKRAR GİT
Ak Parti Eski Milletvekili Suat Kılıç’ın siyasete dönebilmek içim son zamanlarda Samsun'dan ayrılmaması kamuoyunun tepkisine neden oldu.

Ak Parti Eski Milletvekili Suat Kılıç’ın siyasete dönebilmek içim son zamanlarda Samsun'dan ayrılmaması kamuoyunun tepkisine neden oldu. On ilde yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgesine gidip çalışmalar yapmak yerine bölgeyi gezen Kılıç Samsun'a gelip parti teşkilatlarını ve esnafı ziyaret etmesi “Burak boş işleri deprem bölgesine tekrar git” yorumlarına neden oldu.

KOMİK YARDIM
Yaşanan deprem felaketinin ardından her partiye mensup siyasetçiler deprem bölgesine gidip çalışırken Suat Kılıç’ın sekiz ulusal kanalın ortak yayınına bağlanıp babası adına 1 milyon lira gibi ekonomisine göre düşük bir rakamda yardımda bulunması ve kendi adına yardımda bulunmaması kamuoyunun tepkisine neden olmuştu. Şimdi de deprem bölgesine gitmek yerine Samsun'a gelip ziyaretlere devam etmesi kamuoyunun tepkisine neden oldu.

AMACI BELLİ
Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı dönemde FETÖ'cülerin kurduğu Canik Başarı Üniversitesi'ne topladığı paralarla ve bakanlığına aldığı personellerle ilgili kamuoyunda gündem olmuştu.  Aradan geçen zaman diliminden sonra tekrar siyasete dönme çabaları kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum