SÜPER LİG İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

SÜPER LİG İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Yılport Samsunspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Gökhan Karadeniz, "Bu şehre gelirken tek bir şeyin hayalini kurdum. O kupayı sezon sonunda bu şehre getirmek. Başka hiçbir şey düşünmüyorum. Bu takımın Süper Lig'e çıkması için elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi.

TFF'nin çıkardığı TamSaha dergisinin 195. sayısına röportaj veren Gökhan Karadeniz, Samsunspor'a transfer sürecini ve hedeflerini anlattı. Samsunspor'dan teklif alınca heyecanlandığını belirten Karadeniz, "Hatayspor'dan ayrılmak gibi bir niyetim yoktu açıkçası. Ancak Samsunspor'dan transfer teklifi için aradıklarında çok heyecanlandım ve hiç düşünmeden kabul ettim. Samsunspor her şeyiyle çok büyük bir camia. Çok büyük projeleri ve hedefleri olduğunu biliyorum. Burada olmam gerektiğine inandım ve teklifi kabul ettim. Bu şehire gelirken tek bir şeyin hayalini kurdum. O kupayı sezon sonunda bu şehre getirmek. Başka hiçbir şey düşünmüyorum. Bu takımın Süper Lig'e çıkması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sadece bunu düşünüyorum.Attığım imzadan da belli olduğu gibi inşallah takımı Süper Lig'e çıkartıp, uzun yıllar Samsunspor'a hizmet etmek istiyorum. Bu şehirde futbol oynamak gerçekten benim için çok keyifli. İnşallah Allah da bana nasip eder." dedi.

manset-2-058.jpg

"Tam bir futbol şehri"
Samsun'un çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, " Samsun için Karadeniz'in incisidir derler; gerçekten de öyle. Çok güzel ve keyifli bir şehir. Bunun dışında tam bir futbol şehri. Takımlarına çok bağlı, hayatları gece-gündüz Samsunspor olmuş insanları görüyorum burada. Bu kadar güzel bir şehire de Samsunsporlu bir futbolcu olarak inşallah çekilen onca zorluğun ardından büyük bir mutluluk yaşatmak en büyük arzum." şeklinde konuştu.

"Onunla çalışmak çok keyifli"
Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakkında da konuşan Karadeniz, şu ifadeleri kullandı: "Ertuğrul Hocamla ilk kez çalışma fırsatı buluyorum. Gerçekten çok başarılı ve bilge bir teknik adam. Futbolcularla ilişkileri de gerçekten çok iyi. Onunla çalışmak çok keyifli. İnşallah onun futbolcusu olarak sezon sonu şampiyonluk yaşamak nasip olur." 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.