Suat kılıç'ın dayısı görevden alındı!

Suat kılıç'ın dayısı görevden alındı!
Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç'ın dayısı Seyfettin Duran, Samsun Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alındı. Seyfettin Duran`ın yerine ise Sezai Tural atandı.

Duran'ın görevden alınmasında okul müdürlerine verilen puanlama da haksızlık yapmamasının önemli rol oynadığı iddia edildi.

2014 Temmuz ayında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Suat Kılıç`ın dayısı Seyfettin Duran, görevinden alındıktan sonra eski görev yeri olan Samsun Canik Fatih Ortaokulu Müdürlüğü'ne görevlendirildi. Yerine ise Alaçam Etyemez Alpaslan Gül Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sezai Tural getirildi. Seyfettin Duran`ın görevden alınmasında, okul müdürü adaylarına verilen puanların etkili olduğu öne sürüldü.

Eğitim camiasındaki kulis bilgileri göre Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Seyfettin Duran, okul müdürlerine puanlama yapılırken, ayrımcılık yapmayarak herkese hak ettiği puanı verdi. Bu puanlama sonucu iktidara yakın olmayan birçok müdür de yüksek puan aldı. Bundan rahatsız olan iktidar yanlısı yöneticiler, Seyfettin Duran'ın görevden alınmasında etkili oldu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum