STOPERDE AYRILIK SÜRPRİZ OLMAYACAK

STOPERDE AYRILIK SÜRPRİZ OLMAYACAK
Birinci etap kamp programı devam ederken, kadroda düşünülmeyen oyuncular birer birer takımdan ayrılıyor. Stoper bölgesinde Ercan, Aytaç, Yalçın, Erkam gibi isimler olan kırmızı-beyazlılarda Nuri Terliksiz'in takımdan ayrılması sürpriz olmayacak.

Bu sezon Yılport Samsunspor'da kadroda düşünülmeyen futbolcular takımın kampına davet edilmedi. Geçen sezon kadar olmasa da büyük bir değişikliğe imza atılan kırmızı-beyazlı kadroda Savaş Yılmaz, İshak Doğan, İrfan Başaran, Abdülkadir Özgen, Erhan Şentürk, Şahin Şafakoğlu, Cenk Kaplan ve Erhan Kartal yeni sezonda takımda yer almayacak. Forvet bölgesi neredeyse tamamen değişen Samsunspor'da Özgen ve Şentürk'ün yerine Atabey Çiçek ve Ahmethan Köse geldi. Orta saha ve beklerde ise Gökhan Meral, Caner Arıcı, Ferhat Çulcuoğlu, Guido Koçer takıma dahil oldu.

444-007.jpg

GÜÇLÜ PROFİL
Stoper bölgesinde ise güçlü bir profil çizilen kırmızı-beyazlı ekipte son transfer Yalçın Kılınç'ın yanı sıra tecrübeli defans Aytaç Sulu, geçen sezon sakatlıklarla boğuşan kaptan Ercan Yazıcı ve stoper mevkisinde de oynayabilen Erkam Reşmen bulunuyor. Defans bölgesinde alternatifli bir kadroya sahip olan Samsunspor'da Nuri Terliksiz'in ayrılığı sürpriz olmayacak.

manset-1-010.jpg

31 yaşında tecrübeli stoper geçtiğimiz sezon kırmızı-beyazlı formayla 25 maçta görev yaptmış taraftarlardan zaman zaman tepki almıştı. Terliksiz'e birkaç ekibin teklif yaptığı gelen bilgiler arasındayken Teknik Direktör İrfan Buz takviye istemezse transfer dosyası kapanacak.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum