Stil Sahibi Erkeklerin İlk Durağı

Stil Sahibi Erkeklerin İlk Durağı
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi şehirli erkeklere yol gösterici olmaya devam ediyor.

Yerli ve yabancı birçok erkek moda markasına ev sahipliği yapan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, şehirli erkeklere yol gösterici olmaya devam ediyor. Piazza AVM, stili ile var olan potansiyelini ortaya çıkarmak ve şıklığını zirveye taşımak isteyen erkeklerin ilk durağı oluyor.

 

Erkek moda markası Ramsey, 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda sanatın moda ile bütünleştiği yenilikçi tasarımlara yer veriyor. Ramsey tasarımcılarının ‘Past Modern’ olarak adlandırdığı, eski ve yeni formların birleşiminden yepyeni ve dikkat çekici bir görünüm yaratılan koleksiyonda; 3D görünümler, fit siluetler, farklı yaka kullanımları, yenilikçi üretim teknikleri ve iç detaylarda çarpıcı efektler ön plana çıkıyor. Lacivert, bej, taş gibi renklere yeşil, safran, kırmızı ve bakırın en soft halleri eşlik ederek koleksiyona farklı bir hava katıyor.

Lufian, 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, bahar esintilerinden süzülen trendleri yazın kendi içindeki renkler ve modern yorumlarla birleştiriyor. Koleksiyonun genelinde geometrik ögeler ve kesitler etkileyici bir şekilde kullanılıyor. Lufian koleksiyonu, şehir ruhuna direnen erkeğin moda tutkusunu şıklığın ve rahatlığın bütünleştiği bir stil ile temsil ediyor. Koleksiyona imzasını atan mandarin rengi, her ürün grubunda kullanılarak bütünlük sağlarken, olive yellow, yanık oranj, gök mavileri, çimen ve mint yeşili, kırmızı, stone, kaki, saks, lacivert ve siyah renkleri de kendini gösteriyor.

Hatemoğlu’nun babadan oğula geçen stil anlayışını tüm karizmasıyla üzerine geçiren ve modern kesimleri ile şıklığını tüm zamanlara yayan Hatem Saykı Cerimoia koleksiyonu, 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda hatırasıyla bir ömür boyu sizlere eşlik edecek o özel günlerde şıklığınızı zirveye taşımak için erkekleri bekliyor.


Klasik erkek giyiminin öncü markası BİSSE 2016 İlkbahar – Yaz sezonuna, zengin desen gamı ve sofistike tasarımlarıyla damgasını vuruyor. En saf kalitedeki kumaşlarla hazırlanan koleksiyon, çarpıcı renk paletiyle de büyük beğeni topluyor.  Yüksek kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen erkeklerin markası BİSSE;  çarpıcı renk paleti, benzersiz desenleri ve sofistike tasarımlarıyla bu sezon da trendleri belirliyor.

BİSSE’nin spor serisi B76, ilkbahar – yaz sezonuna iddialı bir renk paletiyle giriyor. “Canlı (Alive)” temasının işlendiği koleksiyonda, yeşilin tüm tonlarının yanı sıra canlı renklere ve dinamik tasarımlara yer veriliyor. Organik kumaşların kullanıldığı spor şık çizgideki tasarımlarda, özellikle hafiflik ve konfor duygusu göze çarpıyor. Modern slim fit kalıbıyla günümüz erkeğinin stilini yansıtan B76 kapsül ve limited koleksiyonları, aynı zamanda pratik bir şıklık sunuyor.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki erkek modasının güçlü markaları 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonları ile trend takipçisi erkeklere şık bir yaz vadediyor. Ofis şıklığından hafta sonu rahatlığına, sezonun en hit parçalarına sahip olmak isteyen erkekler Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yolunu tutuyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.