Sporcu Beslenmesi

Sporcu Beslenmesi
Sporcu beslenmesi özel bir beslenme şeklidir. Normal gündelik yaşamda uygulamış olduğunuz sağlıklı beslenme modelinden çok daha farklı içeriklerde hazırlanmaktadır.

Sporcu beslenmesi özel bir beslenme şeklidir. Normal gündelik yaşamda uygulamış olduğunuz sağlıklı beslenme modelinden çok daha farklı içeriklerde hazırlanmaktadır. Yapılan sporun içeriğine ve ağırlığına göre değişiklik gösteren sporcu beslenmesi için en ideal yöntem bu alanda çalışan uzman bir diyetisyen tarafından yönetiliyor olmasıdır.

İsterseniz toplu olarak bir takıma ait tüm sporcuların beslenmesine yönelik olsun, isterseniz de kendiniz için bireysel olarak bir sporcu beslenme talebiniz olsun, her tür çalışma için Derya Şahin ile iletişime geçebilirsiniz. Ankara diyetisyen taleplerinizde sizler için en başarılı sporcu beslenme programlarını hazırlayacak olan başarılı diyetisyenimiz aynı zamanda her tür beslenme danışmanlığı için sizlerin yanındadır.

İyi bir sporcu olmak sadece iyi ve düzenli spor yapmak demek değildir. Sporcular için spor kadar beslenme de çok önemlidir. Yapılan spora uygun olarak an sağlıklı beslenme şekli ile ancak başarılı bir sporcu olabilirsiniz. Sizlerde sporcu kimliğinizi daha da iyi bir duruma getirebilmek için kendinize en iyi diyetisyen ve beslenme uzmanı arıyorsanız Derya Şahin web sayfasına giriş yapabilirsiniz. 

 

Online Diyet Danışmanlığı

Derya Şahin Çankaya’da yer alan kliniği aracılığı ile sizlere hizmet vermektedir. ancak Ankara dışında olan danışanları için de online diyet danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.

Sizlerde ülkenin neresinde olursanız olun, web sayfası üzerinden kendisine ulaşabilirsiniz.  Ve online olarak diyet programlarınıza hızlı ve kolay bir şekilde başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.