SPOR İLÇESİ KAVAK

SPOR İLÇESİ KAVAK
Yetiştirdiği Sporcularla Türk Sporuna önemli katkıda bulunan Kavak İlçesi değişen ve gelişen spor kompleksleriyle Samsun'u Spor branşlarında en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Gazetemiz Spor Müdürü Niyazi Öndaş ve Köşe Yazarı Erdal Cansu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu, AK Parti Kavak İlçesi Başkan Vekili Kamil Yerişkin'i ve Gençlikspor Kavak İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç'u makamında ziyaret ederek ilçedeki sporcu gelişimi ve faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.


PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR
Gazetemiz Spor Müdürü Niyazi Öndaş ve Köşe Yazarı Erdal Cansu, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu, AK Parti Kavak İlçesi Başkan Vekili Kamil Yerişkin'i ve Gençlikspor Kavak İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç'u makamında ziyaret etti. Kavak İlçesinin özellikle spor anlamında büyük bir gelişim kaydettiğini ve bundan sonraki projelerlede bir çok dalda Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Kavak Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Türk Sporunun gelmiş geçmiş en başarılı sporcularından olan Yaşar Doğu'nun İlçesi olan Kavak'ı spor anlamında en üst sıralara taşımak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Özellikle Kavak Belediyespor'umuzun futbol takımını yeniden faaliyete sunarak yapacağımız tesislerimizle Külübümüze sabit gelir sağlayacağız" dedi.


GENÇLERİMİZİ SPOR'A TEŞVİK EDİYORUZ
Gençlikspor Kavak İlçe Müdürü Tuncel Aslankoç ise Kavak ilçesinde gençlerin artık spor faaliyetlerine daha çok ilgi gösterdiğini belirterek,"Efsana Güreşcimiz Yaşar Doğu'nun memleketi olan Kavak İlçemizde artık gençlerimiz spor anlamında daha çok faaliyetli. Bizlerde yapılacak olan gençlik kamplarımız ve tesislerimizle bu anlamda gençlerimizde daha çok yardımcı olup onları spor'a teşvik edeceğiz. Bu konuda bizlere yardımcı olan başta Spor Bakanımız Çağatay Kılıç'a ve İl Başkanımız Güven Özyurt'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HER YER KIRMIZI BEYAZ
Yaşar Doğu Spor Eğitim kampı ise modern tesisleriyle bir kez daha tüm Türkiye'ye örnek oluyor. Özellikle eğitim kampında yetişen sporcuların müsabakalar sonunda başarılı olmaları ise dikkatlerden kaçmıyor. Öte yandan Kavak İlçesinin geçtiğimiz günlerde başlattığı "Kavak Kırmızı Beyaz Oluyor" projesi ise tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Şehir merkezinin girişinde yer alan kaldırım taşlarının tamamı Kırmızı Beyaz'a büründü. Bu hoş görüntü ise vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanırken bu projeninde Samsun'da faaliyet gösteren diğer Belediyelerede örnek olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.