SÖZÜMÜZ SÖZ!

SÖZÜMÜZ SÖZ!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, YSK'nın kesin sonuçları açıklamasının üzerine "Sözümüzü tutacağız" dedi.

YSK KESİN SONUÇLARI AÇIKLADI
Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan AK Parti'nin seçim beyannamesinde verdiği her sözü tutacağını söyleyerek, "1 Kasım akşamı sandıktan çok güzel sonuçla çıktık. Milletimizin gösterdiği irade ile yüzde 49,5 oy ve 317 milletvekili ile yeniden iktidara geldik" ifadesinde bulundu.

AK PARTİ GELECEK VAAT ETTİ
Milletimiz bize güvendi diyen Karaaslan, "Bundan sonra 78 milyonun taleplerini yerine getirebilmek için her zamankinden daha fazla çalışacağız ve daha büyük projelerin altına imza atacağız, AK Parti Türkiye'ye bir gelecek vaat ettiğinin sözünü verdi" şeklinde konuştu.

SÖZLER YERİNE GELECEK
Ankara Genç İşadamları Derneği'nin ziyareti esnasında konuşan Samsun Milletvekili Karaaslan, AK Parti'nin daha aydınlık bir ülke sözünün verdiğini ifade ederek, "İşverenden esnafına, öğrencisinden işçisine, memurundan çiftçisine, verilen sözler bir bir yerine gelecek" dedi.

100 GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞECEK
Karaaslan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nu görevlendirmesinin ardından hükümeti kurup, hükümet programını açıklayacağız.  100 gün içinde kanuni düzenleme gerektirmeyen bütün sözler tutulacak" diye ifade etti.  Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.