SÖZLEŞMEDE YER ALAN 1 MİLYON TL'LİK MADDE !

SÖZLEŞMEDE YER ALAN 1 MİLYON TL'LİK MADDE !
Samsunspor'da Teknik direktör Osman Özköylü'nün Manisapsor ve Elazığspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamalarda istifa sinyalleri vermesinin ardından Kırmızı beyazlı Kulüp ile yapmış olduğu sözleşmesinde yer alan 1 Milyon TL'lik tazminat maddesi günde

İSTİFA SİNYALLERİ VERMİŞTİ 
Kırmızı beyazlılar'da Manisaspor ve Elazığspor karşısıdna alınan 1-0'lık skordan 2-1'lik mağlubiyetlerin ardından Teknik direktör Osman Özköylü'yi her iki karşılaşma sonrası yaptığı basın açıklamalarında Samsunspor'dan istifa edeceğini ve sezon sonu Kırmızı beyazlı Kulüpten ayrılacağını beyan beyan ederek görevi bırakacağı yönünde sinyaller verdi.

1 MİLYON TL'LİK MADDE GÜNDEME GELDİ 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Engin Korukır'ın Samsunspor'dan istifa etmesi sonrası Kırmızı beyazlı Yönetimin göreve getirdiği Osman Özköylü'nün 2,5 yıllık sözleşmesinde yer alan 1 Milyon TL'lik tazminat maddesi gündeme bomba gibi düştü. Bu özel madde nedeniyle tarafların bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merak konusu oldu.

TARAFLAR KARŞILIKLI UZLAŞMA SAĞLAYACAK'MI ?
Öyle ki Osman Özköylü sezon içerisinde veya sezon sonu Samsunspor'daki görevinden istifa Kırmızı beyazlı Kulübe sözleşmesindeki madde gereği 1 Milyon TL  tazminat ödeyecek. Diğer taraftan Samsunspor Yönetimi Özköylü'nün görevine son verdiği taktirde ise bu kez Kırmızı beyazlı Kulüp Teknik direktör Osman Özköylü'ye 1 Milyon TL tazminat ödemek zorunda kalacak. Bu konuda Samsunspor Yönetimi ile Osman Özköylü arasında nasıl bir uzlaşma sağlanacağı ise taraftarlar tarafından şimdiden büyük merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.