SÖZ TARAFTARLARDA !

SÖZ TARAFTARLARDA !
Kırmızı Beyazlı taraftarlar Samsunspor Yönetimini protesto etmek için bugün saat 14.00'da Çiftlik Şehir Kulübü önünde toplanarak Samsunspor'un kurtuluşu ve Şehirdeki Kırmızı Beyaz aşkının yeniden alevlenmesi için Nuri Asan Tesislerine yürüyecekler.

YÜRÜYÜŞ ŞEHİR KULÜBÜNDEN BAŞLAYACAK
Samsunspor'a gönül veren taraftarlar Yönetimi protesto etmek için bugün yoğun katılımla gerçekleşmesi beklenen büyük yürüyüşte bir araya gelecekler. Yönetim son günlerde yaptığı açıklamalar ve Ftubolcuların antrenmanları boykot etmelerinin ardından taraftarlar bugün saat 14.00'da Samsun Şehir Kulübünde bir araya gelerek Çiftlik caddesi, 56'lar caddesi ve Yeni Adliye Binası önünde yürüyerek Nuri Asan Tesislerinde Basın açıklaması yapacaklar.



PROTESTOMUZ SAMSUNSPOR'UN KURTULUŞU OLACAK
Yürüyüşe tüm Samsunspor taraftarlarını davet eden Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal,"Bugün Samsunspor'un kurtuluşu için tüm Kırmızı Beyaz renklere gönül veren taraftarlarımızı protesto yürüyüşümüze bekliyoruz. Bizler her zaman olduğu gibi sadece ve sadece Samsunspor'un menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle büyük bir yürüyüş düzenlemek istiyoruz. Artık söz taraftarımızda" dedi.


BAŞKAN BULGAN'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI
Futbolcuların ve Kulüp personelinin aylardır tek kuruş maaş alamadıklarını belirten Söğütlübahçeliler Taraftarlar Derneği Başkanı Samet Bulgan ise,"Oyuncularımız ve Personelimiz aylardır tek bir kuruş alamıyorlar. Verilen sözler yerine getirilmiyor. Bizlerde bu gelişemelerden sonra taraftarlar olarak hep birlikte protesto yürüyüşünde Samsunspor'un geleceği için ses getireceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz" şekline konuştu.


TABUT OMUZLARDA OLACAK
Samsunsporlu bazı taraftarlar hazırladıkları tabut ile Samsunspor yönetimi için gıyabi cenaze namazı kıldı. Bugün yapılacak yönetime tepki yürüyüşü için hazırlık yapan taraftar, hazırladıkları taput ile temsili cenaze namazı kıldı. Ortaya ilginç görüntüler çıktı. Hazırlanan tabut bugün yapılacak yürüş kordonunda en önde omuzlarda olacak. Öte yandan bu ilginç olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.