SÖYLEDİKLERİMİZİN TAMAMI OLDU!

SÖYLEDİKLERİMİZİN TAMAMI OLDU!
AK Parti eski İl başkanı Av. Adem Güney'in bugüne kadar yaptığı işlerin tamamına yakınını kapattığı ya da sattığı ortaya çıktı. Bundan tam dokuz yıl önce Atakum'daki Mediva Hastanesi ile ilgili yaptığımız haber de bunun delili oldu.

YILLAR DA GEÇSE HAK YERİNİ BULUR
Büyük bir bölümü kaçak yapılan eski Mediva Hastanesi'nin kapatılması gerektiğini birçok kez dile getirmiş olan gazetemizin yıllar sonra haklı olduğu ortaya çıktı. Çok ortaklı yürütülmüş olan hastanenin en büyük ortağı eski il başkanı Adem Güney’in yapmış olduğu çeşitli işler günün sonunda ya kapatılıp ya da devredilince, gazetemizin o günlerde yaptığı haberler bir kez daha yerini bulmuş oldu. Mediva Hastanesi önce Gato Hospital’e dönüşerek devredildi, sonunda o da çalışan maaşlarını ödeyemeden maddi gerekçelerle kapatıldı.

whatsapp-image-2019-06-17-at-13-55-56-001.jpeg

SASA'YI DA SATTI
Samsunlu avukat aynı zamanda da bir internet haber sitesinin sahibi olan Adem Güney’in işlettiği Sasa Cafe'nin satılmadan önce kaçak olduğu ortaya çıkmıştı. 634 sayılı kat mülkiyetine aykırı olarak binalar zemin katta birleştirilmiş, zemin katın tamamı tek dükkân yapılmıştı. Yasalara göre kaçak yapıyı devretmek için harekete geçti ve sonunda da sattı. Bunları ortaya çıkartan gazete olarak çok kez haber yaptığımız Sasa Cafe'yi de devretmiş olması yazdıklarımızın doğruluğunu bir kez daha ortaya koydu.

set-001fname-20180112104935796.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.