Sosyal Medya Hesaplarınızı Yönetin

Sosyal Medya Hesaplarınızı Yönetin
Sizlere sunmuş olduğumuz sosyal medya bayilik paneli ile tüm sosyal medya hesaplarınızı kolay bir şekilde kontrol edebilir, dilediğiniz zaman takipçi ve beğeni paketi satın alarak takipçi sayınızı artırabilir, beğeni sayınızı yükseltebilirsiniz.

Sizlere sunmuş olduğumuz sosyal medya bayilik paneli ile tüm sosyal medya hesaplarınızı kolay bir şekilde kontrol edebilir, dilediğiniz zaman takipçi ve beğeni paketi satın alarak takipçi sayınızı artırabilir, beğeni sayınızı yükseltebilirsiniz. kullanmak için sitemize ücretsiz bir şekilde üye olmanız yeterlidir. Üyelik işlemi sonrasında size sunmuş olduğumuz hizmetler arasından dilediğinizi seçerek alt limit 10 TL olacak şekilde ne az 1000 taneden oluşan paketleri satın alabilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz bayiliklerden yararlanmak için ödemenizi tamamlamanız yeterli oluyor. Ödeme işlemi onaylanması sonrasında   veya diğer sosyal medya panelleri otomatik olarak sosyal medya hesaplarınıza tanımlanıyor.

Kullanıcı Adı İle Giriş

kullanmak istediğinizde hem takipçi panelini kullanabilir hem de API bağlantısı ile kendi sisteminize tanımlayabilirsiniz. Bu sayede kendi müşterileriniz içinde bu hizmeti kullandırabilirsiniz. Profesyonel olarak sizlere sunmuş olduğumuz bu panelleri instagram dışında diğer sosyal medya platformları içinde kullanabilir veya kullandırabilirsiniz. Takipçi sayısı, beğeni sayısı, yorum sayısı, canlı yayın izlenme sayısı, abone sayısı, arkadaş sayısı gibi konularda kullanabileceğiniz bu paketler ile sosyal medya fenomen hesaplarından biri olabilirsiniz. Sizler için sunduğumuz bu hizmetleri satın alırken şifrenizi vermek zorunda olmadığınız gibi ödeme sistemi için özel yazılımlar kullandığımız için hesaplarınız için güvenli bir şekilde ödeme yapabiliyor ve kişisel bilgilerinizi istediğiniz gibi korumuş oluyorsunuz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.