SORUNLARI GÖRMEK İÇİN...

SORUNLARI GÖRMEK İÇİN...
BAŞKAN SEMİZ'İ MÜDÜR KÜÇÜK ZİYARET ETTİ

Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz'i makamında Canik Ziraat Bankası Şube Müdürü Osman Küçük ve Şube Personeli Fuat Bilgin ziyaret etti.

"STK'LARDA GÖREV ALMAK SORUNLARI GÖRMENİN EN ÖNEMLİ YOLUDUR"
Samsun'da birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nun yönetiminde ve Canik'e bağlı mahalle derneklerinin yönetiminde yer alan Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkano Cemai Semiz ve Canik Ziraat Bankası Şube Müdürü Osman Küçük fikir alışverişinde bulundular. Canik'e bağlı köylerin mali yapısı hakkında gerçekleşen toplantıda Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz şu şekilde konuştu: " Canik'e bağlı köyler ve mahallerin ayrıca birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nun yönetiminde yer alıyorum. Bu bana birçok konuda fikir kazanmamı sağlıyor. Ayrıca Samsun'a hizmet etmek için her köşesindeki sorunları görme noktasında bilinçleniyorum. Samsun için her zaman elimden geleni yapmaya hazırım"

"ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BAŞKAN SEMİZ'İ KUTLUYORUM"
Canik Ziraat Bankası Şube Müdürü Osman Küçük, " Sivil Toplum Kuruluşları toplumun eksik noktları görmek için en önemli oluşumdur. Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz'de bu konuyu en detaylı bilen bir başkandır.  Bu konuyu Sayın Başkan Semiz ile görüştük. Ayrıca Başkan Semiz'in çalışmalarını yakında takip ediyoruz. Gerçekten çok başarılı ve hırslı bir insan. Samsun ve Canik için elinden geleni esirgemeyen bir başkan. Çalışmalarından dolayı Başkan Semiz'i kutluyorum. Makamında ağırlanmak benim için bir onurdur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.