SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE

SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE
Terme’de sorunlara anında müdahale dönemi

 

Terme Belediyesi, başta yol ve kaldırım hizmetleri olmak üzere sorumluluğundaki kamusal alanlarda ortaya çıkan küçük çaplı aksaklıkları hemen çözmek için ‘Mobil Müdahale’ ekibi’ kurdu. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozuk kaldırımdan, yoldaki çukura kadar pek çok soruna anında müdahale ediyor.

Terme Belediyesi vatandaşların günlük yaşamlarını daha da sorunsuz hale getirmek için, tamir ve bakım hizmetlerini hızlandıracak yeni bir sistemi devreye soktu. ‘Mobil Müdahale’ ekibi adıyla Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı birim oluşturuldu. 5 işçinin yer aldığı ekipte, başta kaldırım ve yol tamirleri olmak üzere pek çok sıkıntıyı çözmek için şikayet konusu bölgeye hızlı bir şekilde ulaşılıyor.

ÇÖZÜM İÇİN BİR TELEFON YETİYOR

Tamir işlerini kısa sürede yapabilmeleri için gereken aletlerin sürekli hazır bulunduğu araçlarla sorunlu bölgeye giden ekipler, Terme Belediyesi çözüm merkezinin 188 numaralı hattına iletilen şikayetler doğrultusunda gün içinde pek çok noktada tamirat yapıyor.

MOBİL YAPILANMA

Başkan Kul, haftanın 7 günü hizmet verebilecek şekilde donatılan Mobil Müdahale ekibi’nin vatandaşların muhtemel sorunlarda yaşayabilecekleri mağduriyetleri kısa sürede çözmek ve önlemek amacıyla kurulduğunu söyledi. Kul “Amacımız vatandaşlarımızın evlerine işlerine giderken karşılaştıkları aksaklıkları en kısa sürede gidermek. Bunun için daha mobil bir yapılanmaya gittik. Hazır ekipler vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri anında gidermek için çalışıyor. Ancak sadece şikayetlere göre çalışılmayacak, gün içinde ilçemizin tamamında gezecek olan ekipler kendi gördükleri aksaklıkları da hiçbir prosedür gerekmeksizin giderecekler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum