SORUMLUSU KİM?

SORUMLUSU KİM?
Organize, İlkadım ve 19 Mayıs Sanayi Sitelerinin durumu perişan vaziyette. Kar kalınlığının 20 santim civarında olan Sanayi Siteleriyle ilgilenen yok.

PERİŞANLIK DİZ BOYU
Samsun'un Sanayi Bölgesinde yer alan Organize Sanayi, İlkadım ve 19 Mayıs Sanayi Sitelerinin durumu içler acısı. Günün her saatinde işlek olan sanayi sitelerinde dükkanı olan esnaf ve sitede işi olan vatandaş perişan oluyor.

ARAÇLAR YOLDA KALIYOR
Son günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle yer yer 20-30 santim kar kalınlığına ulaşan sitelerde araçlar zorlukla yol alırken, yaya olarak vatandaş yürüyemiyor. Sanayi Siteleri ilgisizlik nedeniyle perişan bir vaziyette.

YETKİ KARMAŞASI VAR
Yetki karmaşası yaşanan Sanayi Bölgesinde sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi Karayollarına, Karayolları ise Büyükşehir Belediyesine atıyor, bu iki kurumun vurdumduymazlığının ceremesini ise esnaf ve vatandaş çekiyor.  

BİR KURUM ÜSTLENSİN
Sanayi Bölgesinde dükkanı olan esnaf ve esnafla bire bir ilişkisi olan vatandaşlar Sanayi Sitelerinin Samsun'un olmazsa olmazları arasında olduğunu, iki kurumdan birisinin sorumluluğu üstlenerek sitelerin bu perişan halinin düzeltilmesini istedi. Mehmet Hazinedar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum