SON SÖZÜ BİZ SÖYLEYECEĞİZ!

SON SÖZÜ BİZ SÖYLEYECEĞİZ!
Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Şampiyonluk yolu birliktelikten geçecek. Ligimizde en son sözü biz söyleyeceğiz" dedi.

Yükseliş Sezonu'nun bu hafta sonu hayırlısı ile başladığını belirten Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Gün sayıyoruz ve şampiyonluk için ne mazeretimiz ne de çekincemiz var.  Şampiyonluk yolu birliktelikten geçecek. Bu birliktelik bize son dakikada ya maç kazandırır ya kalemizi kapattırır. Ligimizde en son sözü biz söyleyeceğiz. diyerek camiaya seslendi. 

43r43rt54-9.JPG

"HİÇ NİYETİMİZ YOK"
Öte yandan Yüksel Yıldırım, Fatih Terim'in yapmış olduğu, "Bütün kulüpler bankaların önünde sıraya giriyor. Kulübün geleceğine dikkat etmeliyiz. Bu benim için önemli" açıklamasını paylaşan bir spor merkezinin twitine yanıt olarak, "Samsunspor olarak biz de aynı duruma düşüp bankaların önünde sıraya girmeye hiç niyetimiz yok! Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız ve harcamalarımızı imkanlarımız dahilinde yapmış olduğumuz bütçeye göre yapmamız şart! Yoksa malum sonuçtan kaçmamız imkansız" diyerek bütçe yönetiminin ne denli önemli olduğunu gözler önüne serdi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum