Son Mektup'un montajı tamamlandı

Son Mektup'un montajı tamamlandı
Çanakkale Savaşları'nı konu alan 'Son Mektup' filminin galası, Çanakkale'de yapılacak. Yönetmen Özhan Eren, filmin 18 Mart'a vizyona gireceğini söyledi.

Çanakkale Valiliği'nin de desteklediği 'Son Mektup' filminin montajı tamamlandı. Yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı film, Çanakkale Savaşları sırasında yazılan bir mektubun hikayesini konu alıyor. Dört savaş uçağı ve topların dönemine uygun olarak imal edildiği filmin toplam süresi 123 dakika. Son Mektup, bugüne kadar yapılan Türk filmleri arasında bütçesi en yüksek film olma özelliği taşıyor.

Yönetmen Özhan Eren, montajı tamamlanan filmin fragmanını Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, İl Jandarma Komutanı Enver Aydın, 100. Yıl Koordinasyon Merkezi Genel Sekreteri Mahmut Akkuş ile beraber izledi.

Filmin 18 Mart 2015 tarihinde vizyona gireceğini söyleyen Özhan Eren, filmin dünya çapında 100 ülkede gösterileceğini söyledi. Özhan Eren, Çanakkale'de galası yapılacak olan film için her türlü kolaylığın sağlandığını, Vali Ahmet Çınar'dan kardeş ilgisi gördüklerini belirtti.

Filmin fragmanını çok beğendiklerini belirten Vali Ahmet Çınar, Çanakkale'de yapılacak galanın ön hazırlıklarının başlatılacağını söyledi.

Yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı filmde Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Nermin Hüseynova, Barbara Sotelsek ve kalabalık bir oyuncu kadrosu rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.