SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE KULÜBE YARDIMI

SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE KULÜBE YARDIMI
Samsun'un Ayvacık ilçesinde Hasanuğurlu barajı üzerinde saat 13.30'da bir araya gelen öğrenciler ve belediye görevlileri sokak hayvanları için seferber oldular.

Sev paylaş projesi olan bu etkinlikte öğrenciler ve belediye görevlileri ellerine birer mama ve kulübe alarak sokak hayvanlarının ulaşabileceği bölgelere yerleştirdiler. Daha sonra belediye aracıyla getirilen kediler ve köpekler bu kulübelerin yakınına bırakıldı.

yardim-6.JPG

Ardından Proje kapsamında düşüncelerini  dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Sayın Halil Kalaycı; "Sizin yaptığınız bu etkinlik şuanda küçük bir şey olarak görünebilir fakat ileride bu projenin etrafında gelişecek yeni ve güzel etkinliklerle birlikte kar topu gibi büyüyecek." sözleriyle ifade etti. Sev paylaş projesi sorumlusu OMÜ öğrencisi Ezgi Aslan ise; "Topluma hizmet ve sosya sorumluluk projeleri denildiğinde, insanların aklına gelen ilk şey topluma hizmet yapmaktır. Çünkü hayvanlarda bu toplumun birer parçasıdır.

dsc-0197-001.JPG

Etkinliğimiz sokak hayvanlarını kapsamaktadır ve bu anlamlı etkinlikte destek veren Ayvacık Belediyesine ve katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim." diyerek sözlerinin altını çizdi. Örnek olacak sev paylaş projesi kapsamında emek veren öğrenciler;bu tür etkinliklerin sürekli yapılması gerektiğini ve devamlı hale gelmesi gerektiğini dile getirdiler. 

yardim-2.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.