SOKAĞIN KAPATILMASINA MAHALLELİDEN TEPKİ

SOKAĞIN KAPATILMASINA MAHALLELİDEN TEPKİ
Samsun'un İlkadım ilçesinde, elektrik dağıtım firmasının, yeni yaptığı binanın önünden geçen yolu tapulu arazisi olduğu gerekçesiyle tel örgüyle geçişlere kapatmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kazım Karabekir Mahallesi Timurlenk Sokağı'nın bir kısmı, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ (YEDAŞ) tarafından bina yapılmasının ardından otopark olarak kullanılmak üzere tel örgüyle geçişlere kapatıldı. Bu yolu kullanan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden Hava Tanrıverdi, 40 yıldır bu sokağı kullandıklarını belirterek, "Vatandaşın yolunu kapattılar. Yapılmaması gerekeni yaptılar, burada vatandaşı mağdur ettiler. Evimizin yolunu ve alışveriş yaptığımız yolu kapatarak yolumuzu uzattılar." dedi.

20211204-2-51170672-71310173.jpg

Bilal Yayla da yolun Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturan vatandaşların dörtte birine hizmet verdiğini dile getirerek, "Aşağı tarafında okul var. Öğrenciler buradan geçiyordu. Şimdi 600 metre yolu uzatarak okuluna gidebiliyor. Yolun yeniden açılmasını istiyoruz." diye konuştu.

YEDAŞ'tan yapılan açıklamada ise söz konusu yolun şirkete ait tapulu arazi olduğu, otopark ihtiyacı nedeniyle kapatıldığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.