‘Sokağa çöp atanları uyarın’

‘Sokağa çöp atanları uyarın’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bir araya geldiği ortaokul öğrencilerine ilçenin temizliği için ‘tam yetki’ vererek...

“Sokağa çöp atanları uyarın. Sokakların, caddelerin ortak kullanım alanımız olduğunu hatırlatın” dedi.

Sınıf etkinliği yapan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlerle ilçenin temizliği konusunda tam yetki vererek, “Tek amacımız sizlere daha yaşanılabilir, temiz, sağlıklı bir ilçe bırakmak. Benden size tam yetki. Sokağa çöp atanları uyarın” dedi.

‘DAHA DUYARLI OLALIM’
Atakum İlçesinin daha temiz olması için herkese görev düştüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Temizlik işlerine büyük önem veriyoruz. Genel hatlarıyla bakıldığında ilçemizde bu anlamda bir fark söz konusu. Ama daha iyi olabilir. Bunun için özellikle siz gençlerin daha duyarlı olması gerekiyor. Çöplerinizi rastgele atmak yerine bu amaçla kullanılan çöp kutularına atmalısınız. Sokağa çöp atmamak kadar atanları da uyarmakta önemlidir. Bu yaşlarınız çevre temizliği bilincini kazanmak en uygun zamanlar. Siz gençlerin bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum. Bu duyarlılığı daha da arttırmanızı istiyorum” dedi.

‘ÇÖP ATANLARI UYARIN’
Başkan Taşçı’yla uzun süre sohbet eden öğrenciler temizlik konusunda daha duyarlı olacaklarının sözünü verdi. Öğrencilere uyarı konusunda tam yetki veren Başkan Taşçı, “İlçemizin temizliği bizler kadar sizlere emanet. Benden size tam yetki. Sokağa çöp atanları uyarın. Sokakların, caddelerin ortak kullanım alanımız olduğunu dile getirin. Israrla sürdürenleri de bize bildirin.Tek amacımız sizlere daha yaşanılabilir, temiz, sağlıklı bir ilçe bırakmak. Evimizde, okulumuzda, mahallemizde bu konuda ne kadar duyarlı olursak, Atakum da o kadar güzelleşir” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum