Soğuk havada muhteşem karşılama

Soğuk havada muhteşem karşılama
Samsun'da, Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Taflan'da gövde gösterisi yaptı. Kendisini muhteşem bir şekilde karşılayan Taflanlılara seslenen Zihni Şahin, "Kırsalda yaşayan üreticimizin yüzü bizimle gülecek" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Taflan'da muhteşem bir şekilde karşılandı. Şahin, Taflanlılara hitap ettiği konuşmasında müjdeler yağdırdı, "Kırsaldaki üreticimizin yüzünü güldürmeye geliyoruz" dedi.Başkan Zihni Şahin, beraberinde eski Sağlık Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ve eski İlkadım Milli Eğitim Müdürü Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu ile birlikte geldiği Taflan'da yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Şahin, soğuk havaya rağmen alanı dolduran Taflanlılara yaptığı konuşmada projelerini anlattı, destek istedi.

zihni-sahin---taflan6.jpg

AÇIK, ŞEFFAF, BİRLİKTE YÖNETİM

Sözlerine, "Taflan'daki bu sevgi, coşku ve teveccüh bize güç verdi. Soğuk havaya rağmen mitingimize katılan ve bizi desteklemeye söz veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel birlikteliğimiz 31 Mart'tan sonra da devam edecek. Tüm hemşehrilerimle bir ve beraber olacağız. Açık, şeffaf ve birlikte yönetim anlayışı ile Atakumumuza hizmet edeceğiz. " diyerek başlayan Zihni Şahin, ayrıca şunları söyledi:

zihni-sahin---taflan4.jpg

' ÜRETİCİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ'

"Üreticimizin her zaman yanında olacağız. 'Alım Garantili Sözleşmeli Ürün Modeli' uygulamamız ile çiftçinin ürününü alacağız, ürünleri elinde kalmayacak. Üreticilerimiz bir endişe taşımayacak. Organik tarımı destekleyeceğiz ve otoparklı semt pazarları kuracağız. Üreticilerimizin süt, yoğurt tereyağı gibi ürünlerinin endüstriyel ürün haline getirilmesini destekleyeceğiz. Üreticimiz bu projelerimizle daha çok üretecek ve daha çok kazanacaktır. Tarım ve hayvancılığı teşvik edip destekleyeceğiz. Modern bir 'Canlı Hayvan Pazarı' kuracağız. 2014 yılında mahalle olan tüm köylerimizin yol ve ulaşım eksikliklerini tamamlayacağız. Hiçbir yerde yol problemi kalmayacaktır.

zihni-sahin---taflan1.jpg

MUHTARLARLA İSTİŞARE KURULU

Muhtarlarımız şehrimizin en temel hizmet noktasıdır. Mahalle sakinlerimizin ilk uğradıkları yerdir. Biz muhtarlarımızla düzenli olarak toplantılar yapacak bir kurul oluşturacağız. Bu toplantılarda bir ve beraber olarak birlikte hizmet edeceğiz. Bu hizmet anlayışımızın, ortak akılımızın, birlikte yönetim düşüncemizin temel yapısını oluşturacaktır. Muhtarlarımız, STK’larımız ve tüm Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte yönetimi hayata geçireceğiz.

zihni-sahin---taflan.jpg

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ATAKART VE SABAH ÇORBASI!..

Sosyal belediyeciliğe büyük önem vereceğiz. Sosyal yardımlaşma milletimizin özelliğidir. Biz bunu yaygınlaştıracak ve çeşitlendireceğiz.Sosyal Destek Projesi kapsamında 'Atakart'ı uygulamaya koyacağız. Bu kart sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gücendirilmeden evlerinin acil ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulacak. İşe ve okullarına giden insanlarımız için sabah çorbası hizmeti vereceğiz. Atakum’da unutulmuş hiçbir insanımızı bırakmayacağız. Bu bizim aynı zamanda insani ve vicdani görevimizdir. Sosyal belediyecilik anlayışımızı bu çizgimiz belirlemektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.