‘Sizi düşünen bir belediye başkanınız var..’

‘Sizi düşünen bir belediye başkanınız var..’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi'ne yeni kaydolan OMÜ’lü öğrencilerle bir araya geldi.

 Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinde yaşamanın şansına sahip olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Okullarınız bittiğinden buradan ayrılmak istemeyeceksiniz. Sizi düşünen, sizinle düşünen bir belediye başkanınız var” dedi.

TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi, farklı şehirlerden Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne eğitim görmek için gelen öğrencileri ağırladı. Birinci sınıf öğrencilerine hem etkinlikleri hem de Samsun ve Atakum hakkında bilgi veren merkez yöneticileri, bu ilk buluşmaya Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı da davet etti.

Atakum ilçesinin gerek doğal güzellikleri gerekse yaşam alanlarıyla hayranlık uyandıran bir yaşam merkezi olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından birisi olan OMÜ’ye ilçemizde ev sahipliği yapıyor olmanın sorumluluğunun bilincindeyiz. Sizi düşünen, sizinle düşünen bir belediye başkanınız var. Kendinizi asla yabancı hissetmeyin. En ufak sıkıntınızda dahi kapılarımız sizlere açık. Bu anlamda çok kısa bir süre sonra belediye hizmet binası içerisine bir gençlik masası kuracağız. Bu masa aracılığı ile OMÜ’lü kardeşlerimizin her an yanında olacağız. Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra hayata geçirmeye hazırlandığımız projelerimizle sizi Atakum ilçesine hayran bırakacağız. Okullarınız bittiğinden buradan ayrılmak istemeyeceksiniz. Siz şimdiden projelerinizi, çalışmalarınızı düşünmeye başlayın. Ailelerinizle görüşmelerinizde de selâmımı iletin. Burada bir ağabeyimiz var, aklınız bizde kalmasın deyin” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ve bu zor süreçte atılması gereken en önemli adımın birlik ve beraberlik olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Birbirimize sımsıkı sarılalım. Sarılalım ki hainler bizi bölmeye fırsat bulamasın. Bu anlamda en büyük görev gençlere düşüyor. Sizi ayrıştırmak, bölmek isteyenlere fırsat vermeyin. Ülkenizin geleceğini düşünün. Derslerinize önem verin, çok çalışın, çok üretin. Ülkemizin üreten, düşünen gençlere ihtiyacı var. Bizler de bu bağlamda üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, OMÜ’lü öğrencilere ‘tohumlu kalem’ hediye ederek, ‘Burası artık sizin memleketiniz. Memleketinizde bir dikili ağacınız olsun” diye konuştu. TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi Yöneticileri Oğuzhan Öztanır ve Sevcan Koç, verimli bir toplantı geçirdiklerini kaydetti. Yöneticiler Öztanır ve Koç yaşanan terör olayları sebebiyle, bu hafta yapmayı planladıkları 12. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerini iptal ettiklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.