"SİZ TALEP EDECEKSİNİZ, BİZ YAPACAĞIZ"

"SİZ TALEP EDECEKSİNİZ, BİZ YAPACAĞIZ"
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Biz her şeyi göremeyebiliriz. O nedenle siz talep edeceksiniz, biz Samun'un gelişimi, her türlü kalkınması için yaptığınız talepleri gerçekleştirmek, hayata geçirmek için önderlik edeceğiz" dedi.

Samsun Organize Sanayi Bölgesini gezen Hüseyin Edis, seçim sonrası ziyaretlerine ve vatandaşla biraraya gelerek sorunları-talepleri dinlemeye devam ediyor.

Sorunları yerinde tespit etmenin ve vatandaşın derdine derman olmanın gayreti içinde olduğunun altını çizen Edis, "Siyasete girdiğimiz günden itibaren her fırsatta vatandaşla birlikteyiz. Üzerine basa basa vatandaşa ve ziyaret ettiğimiz herekese şunu özellikle söylüyorum. Samsun isterse bir araya gelirse her şeyi yapabilir, başarabilir. Bu potansiyele de kaliteye de imkana da sahip bir şehir. Bu yüzden diyorum ki Sizler bizlerden talep edeceksiniz, Biz de sizlerin bu talebine önderlik edecek ve Samsun'u hep birlikte ileri taşıyacağız" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi'nide çeşitli ziyaretlerde de bulunan Edis, iş adamlarıylada bir araya geldi. İthalatta ve gümrüklerde iş adamlaının yaşadıkları sorunların konuşulduğu ziyaretlerde Samsun'un gelişimi noktasında neler yapılabileceği paylaşıldı.

Edis, özellikle vergi ve SGK denetimlerinde hata bulma ve devlete gelir elde etme amacı taşınmasının sanayicinin dertlerini çözme amacından uzak olduğunu da kaydederek, "Her zaman yatırım yapmak isteyen, Samsun'a katkı sağlama amacı güden iş adamlarının yanında ve destekçisi olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.