Siz hala izlemediniz mi ?

Siz hala izlemediniz mi ?
"Samsun'da sosyal ve kültürel anlamda etkinlik olmuyor" diyenlere Küçük Eller Kukla Tiyatrosu Kurucusu ve Yönetmeni Fatoş İpekdal Özbenli yanıt verdi. Özbenli, "Yoksa bağımlılık yapan oyunlarımızı siz hala izlemediniz mi?" diye sordu

Küçük Eller Kukla Tiyatrosu, 4-10 yaş arası kesime hitap eden oyunlarından olan "Ağustos Böceği ile Karınca"yı sergiledi. Küçük Eller Kukla Tiyatrosu Kurucusu ve Yönetmeni Fatoş İpekdal Özbenli, yine büyük bir ilgiyle izlenen oyunun ardından çeşitli açıklamalarda bulundu.
GÜZEL BİR HAFTA SONU İÇİN
Özbenli, yaz aylarının gelmesiyle birlikte bastıran sıcak havalarda güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlere seslendi. Küçük Eller Kukla Tiyatrosu'nun her Cumartesi sergilediği oyunlarını bir kere izleyen çocukların ailelerini bir sonraki oyuna zorla getirmeye çalıştığını hatırlatan Özbenli, "Oyunlarımızın alışkanlık yaptığını söyleyebilirim. Samsun'da hafta sonu çocuklar için herhangi bir etkinlik düzenlenmiyor. Küçük Eller Kukla Tiyatrosu çocuklar için herhangi bir etkinliğin düzenlenmediği Samsun'da sergilediği oyunlarla kendisini belli ediyor. Samsun'da sosyal etkinlik olmuyor diyenler her Cumartesi saat 13.00'de çocuklarını alıp oyunlarımızı izlemeye gelebilir. Küçük Eller Kukla Tiyatrosu Doğum Hastanesi'nin karşısında Mark Sahnesi'nde sizleri bekliyor olacak" dedi.
Berat Doğan ÖZKABADAYI