SİYASET HİZMET ETME YERİDİR

SİYASET HİZMET ETME YERİDİR
AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, siyasetin hizmet işi olduğunu belirterek, “Siyaset, şehrine, insanına, geleceğine ve ülkesine hizmet etme yeridir. Bunun dışında başka hiçbir şey değildir. Başarıya gidecek yolda bizi en iyi motive edecek olan ise bizi biz yapan değerlerimizdir” dedi.

Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni düzenlendi. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, partinin il ve ilçe teşkilat mensupları ve belediye başkanlarının katılımı ile düzenlenen bayramlaşma töreninde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir bir konuşma yaptı. 

bayramlasma-1.jpg

Başkan Demir, “Pandemi süreci; gözle görülmeyen bir koronavirüs, bütün dünyayı esir aldı. Bunu hiçbirimiz, dünyada herhangi bir kişi, böyle bir ortamla, böyle bir durumla dünyanın karşılaşabileceğini öngöremedi. Biz bu süreci yaşıyoruz şimdi” dedi. “Cumhurbaşkanımız, ülkemizin lideri, AK Parti 19 yıllık sorumluluk dönemini geçiriyor” diyen Başkan Demir, “Bugün ülkemiz dünyada hatırı sayılır önemli bir yerde. Pandemi sürecini de dünyada en iyi yöneten ülke. ABD, Fransa, İtalya gibi birçok yerde yoğun bakımlar yetersiz kaldı. Koridorlarda, stadyumlarda yoğun bakım üniteleri oluşturdular. Bizim doluluk oranımız ise yüzde 60’larda” diye konuştu. Başkan Demir, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin etkin olduğunu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bunu etkin bir şekilde kendisinin de yaşadığını ifade ederek, sistemlerin kendi kendine ülkeyi yönetemeyeceğini, sistemin sorumluluğunu kullanan kişilerin çok önemli olduğunu vurguladı. 

bayramlasma-2.jpg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Cumhurbaşkanımızın liderliği, bakanlar kurulunun vaziyet alması, sağlık alanındaki bilim kurulu ve illerdeki pandemi kurulları, valilik başkanlığında tüm iletişim kurulları etkin bir şekilde günü gününe ne zaman ihtiyaç duyulduysa o zaman toplandı. Samsun’da biz, sayın genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanlığımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız ile büyükşehir belediyesi olarak biz ihtiyaç duyulup da talep edilen hiçbir şeyi geri çevirmedik. Yerine getirdik. Türkiye dünyanın gözde ülkesi haline geldi. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hakikaten çok hatırı sayılı bir yere geldik” diye konuşarak sözlerine şöyle devam etti: “Siyaset hizmet işidir, yarış işidir. Siyaset alanında sorumluluk alan insanların o mekanizma içerisinde şehrine, insanına, geleceğine, ülkesine hizmet etme yeridir. Bunun dışında başka hiçbir şey de değildir.  O zaman bir şey çıkıyor, bütün yürüyüşümüz bütün duruşumuz, niyetimiz, samimiyetimiz hizmete doğru yürümek olmalıdır. Başarıya gidecek yolda bizi en iyi motive edecek olan ise bizi biz yapan değerlerimizdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.