ŞİRİNLER'DEN SERT TEPKİ

ŞİRİNLER'DEN SERT TEPKİ
Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal Grup olarak Elazığspor karşılaşası sonrası Kırmızı Beyazlı Yönetimi istifa çağırısında bulundular.

Kırmızı Beyaz renklere gönül veren Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal Elazığspor karşılaşası sonrası grup olarak Samsunspor Yönetimine istifa çağrısında bulundular. Kulübün önü açılması nedeniyle mevcut Yönetimin bir an önce istifa etmesi gerektiğini ve Samsunspor'un erken Kongre kararı alması gerektiğini belirten Şirinler Grubu İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal şunları söyledi;

"Sezonun başından bu güne kadar mevcut Yönetimin her geçen gün Samsunspor Kulübünü uçuruma sürüklediği çok net bir şekilde görüyoruz. Son oynanan Elazığspor maçı ise bardağı taşıran son damla oldu. Eski Başkan Emin Kar'ın istifa etmesi sonrası aradan epey bir sürece geçmesine rağmen mevcut Yönetim Kurulu halen kendi içinde bir Başkan seçememişdir. Bu gelişmeler her geçen gün takımımıza daha çok yansıyor. Bunlar görmezden gelemeyiz"


"Bizler Şirinler Taraftarlar Derneği olarak her zaman takımımızın yanındayız ve Samsunspor için doğru bildiğimiz ne varsa onu yapmaya devam edeceğiz. Artık gerçekleri görme zamanı. Gereken bir an önce yapılsın. Mevcut Yönetim daha kendi içinde Başkan seçemezken borçlara kaynak nasıl bulacak anlamış değiliz. Herkes elini vicdanına koysun ve ona göre hareket etsin. Taraftarın sabrı kalmadı. Artık bu Kulübü kendi ayaklar üzerinde tutabilecek sağlam bir Yönetim istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.