ŞİRİN ANA UNUTULMADI

ŞİRİN ANA UNUTULMADI
21 Kasım 2007 günü akşam saatlerinde canı kadar sevdiği takımımın idmanını izledikten sonra elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Samsunsporun Şirin Ana'sı ( Rukiye Yılmaz ) vefatının 7. yıl dönümünde mezarı başında törenle anıldı.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ
Şirinler anasını unutmadı. 7 yıl önce Kırmızı beyazlı renklerine ağşık olduğu takımın Nuri Asan Tesislerindeki antrenmanını izledikten sınra elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Şirin ana (Rukiye Yılmaz) mezarı başında anıldı. Çatalarmut Mezarlığı'nda bulunan kabristanına giden kırmızı beyazlı taraftarlar, hiç unutmadıkları Şirin Ana'larına dualar ettiler.

NUR İCİNDE YAT ŞİRİN ANAM
Şirinler Taraftarlar Derneği grup Başkanı Mehmet Soykan yaptığı açıklamada,"Ölümüne bir Samsunsporluydu. Şirin Ana'mızı unutmadık, unutturmayacağız. Şirin Ana'mızı hatırlayan ve bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Nur içinde yat Şirin Anam" dedi. Samsunspor Başkanı Mehmet Pank, Şirin Ana'nın büyük bir Samsunspor sevdalısı olduğunu belirterek, "Onun eksikliğini her zaman hissediyoruz. Dualarımız bugünde onunla. Mekanı cennet olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum