SİNOPLULAR DERNEĞİ'NDEN GÖRKEMLİ ETKİNLİK

SİNOPLULAR DERNEĞİ'NDEN GÖRKEMLİ ETKİNLİK
SAMSUN Sinoplular Derneği DSİ Sosyal Tesisleri'nde görkemli bir etkinliğe imza attı

Samsun Sinoplular Derneği'nin düzenlediği etkinliğe dernek üyesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, İstinaf Mahkemesi Başkanı Hakim Hüseyin Öztürk, eşi Asiye Hanım ve oğlu Yiğit Öztürk, Kavak Noteri Sinan Sönmez, eşi Dr. Yasemin Sönmez, İstinaf Mahkemesi Savcısı Cengiz Demircan ve eşi ,  17. dönem Samsun Milletvekili Av. Hasan Altay ve eşi olmak üzere pek çok saygın konuk katıldı.

Yemek esnasında Atakum Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Yöre Kent Projesi'nin sunumu ve bilgilendirmesi yapıldı. 

Gecede konuşma yapan Samsun Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülser Övet Kesimal, katılımcılara teşekkür ederek derneğin çalışmaları hakkında katılımcılara açıklamalarda bulundu. Samsun'da bulunan Sinopluları derneklerine beklediklerini kaydeden Başkan Kesimal, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar bundan sonra da devam edecek. Çalışmalarımda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum."  diye konuştu. Katılımcıların kendilerini tanıtmasının ardından yapılan çekilişle katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.Gecenin sonunda katılanlar geceden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Gülser Övet Kesimal ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.