Sinema mevsimi başladı

Sinema mevsimi başladı
Yağmur ve soğuk hava sinemaları doldurdu

Sağanak yağmur, soğuk hava, yeni sezon derken yine sinemalar dolup taşmaya başladı. Kışın gelmesi filmk sezonunu da hareketlendirdi.
Samsun dün yine sağanak yağmura teslim oldu. Hava şartlarını fırsat bilen Samsun'lular soluğu sinemalarda aldı. Hafta sonunda yağmura teslim olan Samsun'lular sinemaları tıka basa doldurdu. Bu duruma sevinen sinema işletmecileri ise sinema sezonunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
YAĞMUR YAĞDI SALONLAR DOLDU
5 yıldır Konak Sineması'nda makinistlik yapan Serkan Zilelioğlu, Samsun'un sinema kültürü hakkında bilgi verdi. Son 5 yıldır sürekli olarak çalışan Zilelioğlu, "Samsun seyircisi sinemayı çoğu zaman dolduruyor. Bazen filmlerin kapalı gişe bile oynadığı oluyor. Samsun'da sürekli sinemaya gelen bir kitle var. Ve bu kitle kaliteki bir yapımı asla kaçırmıyor. Tabi hava koşulları da sinemaya geliş gidişleri etkiliyor. Yağmurun yağması ve soğukların başlaması salonları dolduracaktır" diye konuştu.
HER HAFTA YENİ BİR FİLM
Kışın gelmesiyle sinema yapımcıları da harekete geçti. Birbirinden ilginç ve dikkat çeken filmler sinemalarda gösterime başlarken, sezon boyunca her hafta yeni filmlerin seyirciyle buluşacağı bildirildi.
Ercan ÜSLÜ