ŞİMDİ GALİBİYET ZAMANI !

ŞİMDİ GALİBİYET ZAMANI !
Tüm olumsuzluklara rağmen ligde orta sıralarda yer alan ve Play-offları zorlamak isteyen Samsunspor bugün saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Adanademirspor'u konuk ediyor..

Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Samsun'da nefesler tutuldu...


Ptt 1.lig'de Samsunspor bugün sahasında ligin güçlü ekiplerinden Adanademirspor'u konuk ediyor. Özellikle ligde oynadığı son karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen ve geçtiğimiz hafta lider Osmanlıspor karşısında 90 dakika boyunca kora kor bir mücadele örneği sergileyen Kırmızı Beyazlılar'da zorlu maç öncesi parola galibiyet olarak belirtlendi.


NEFESLER TUTUTLDU
Ptt 1.liginde Samsunspor saha ve seyircisi önünde zorlu 90 dakikada Adanademirspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumunda saat 18.30'da başlayacak zorlu ve bir okadar kritik 90 dakikayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Sezon başından bugüne kadar yaşanan tüm sıkıntılara rağmen lide orta sıralarda bulunan Kırmızı Beyazlılar'da Demirspor maçı öncesi tek hedef galibiyet olarak belilendi. Samsunspor'da kritik 90 dakika öncesi önemli eksiğin olmaması camia'da büyük sevinç yarattı.

SAMSUNSPOR'DA PAROLA 3 PUAN
Zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini belirten Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Sahamızda oyanayacağımız Adanademirspor maçı bizim için büyük bir önem taşıyor. Son haftalarda ortaya koyduğumuz futbolun karşılığını galibiyet olarak alamıyorduk. Ancak bu maçta iyi mücadele ederek sahadan 3 paunla ayrılmak ve taraftarlarımızı mutlu etmek isiyoruz. Benim futbolcularıma olan güvenim her zaman olduğu gibi sonsuz. Umarım 90 dakika sonun 3 puanı kazanan taraf biz oluruz" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.