Şimdi Denge zamanı

Şimdi Denge zamanı
Gazeteniz DENGE Karadeniz'de rekor kırdı. İki yılda 22 milyon kişi tarafından ziyaret edilen sitemiz, günlük 30 bin okur oranı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Rakamlar, Samsun basınında yeni bir dönemin başladığını da gözler önüne serdi

2 YILDA 22 MİLYON KİŞİ
DENGE'nin kuruluşunun üzerinden iki yılı geçtiğimiz şu günlerde, Dünya çapında sadece gazetelerin internet ortamından okunma oranlarını tespit eden Alexa'nın verilerine göre internet sitemizin okunma oranı Karadeniz Bölgesi'nde birinci sıraya oturmuş. Gazetemiz kurulduğu günden bu güne kadar sadece internet ortamında 22 milyon insan tarafından okunmuş. Bu rakamların toplamını güne böldüğümüzde 30 bin kişinin her gün DENGE Gazetesi'ni okuduğunu rahatlıkla görebiliriz.
DENGE AÇIK ARA ÖNDE
Alexa'da DENGE Gazetesi'nin internet sitesi 222 bin 930. sırada yer alırken, Türkiye'deki sıralaması ise 5 bin 974 olarak karşımıza çıktı. Kendisini internet haberciliğinin vazgeçilmez adresi olarak gösteren bir site, genelde 391 bin 185, Türkiye sıralamasında 10 bin 93'te kalırken, yine kendisini Samsun'un en çok okunan ve en büyük gazetesi olarak lanse edenlerin sitesi de Alexa sıralamasında 255 bin 333, Türkiye sıralamasında ise 9 bin 204 olarak yer aldı.