‘Şimdi daha çok çalışma zamanı’

‘Şimdi daha çok çalışma zamanı’
Sandık başkanlarıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Şimdi daha çok çalışma, ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için mücadele etme zamandır” mesajı verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Mimar Sinan Mahallesi sandık başkanlarının bir araya geldiği buluşmaya katıldı. Başkan Taşçı ve İl Başkanı Göksel, Yalı Kafe’de gerçekleştirilen organizasyon kapsamında sandık başkanlarına seçim günü sandıklara sahip çıkılması noktasında gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

Türkiye’de istikrarın devamı adına önemli bir seçim döneminin geride bırakıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizde istikrar ortamının devamlılığı için sandık başına giden milletimiz seçimini yaptı. Şimdi daha çok çalışma, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için daha fazla hizmet ortaya koyma zamanıdır. Bu anlamda Atakum Belediyesi olarak biz üzerimize düşen bu büyük sorumluluğun farkındalığı içerisinde çalışıyoruz. Herkesi, her kesimi yakından ilgilendiren projeler ile kapsamlı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuyoruz. Daha çok proje hayata geçirebilmek, daha çok proje hayata geçirebilmek ve hizmetleri eşit bir şekilde tüm ilçemize ulaştırabilmek için verdiğimiz mücadelede mutlak suretle en büyük yön vericimiz halkımızdır. En büyük destekçimiz ise iktidarımız, bakanımız, vekillerimiz ve teşkilatlarımızdır. Bu büyük aile, halkına en iyi hizmeti sunmak için mücadele ediyor” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise konuşmasında eski Türkiye ve yeni Türkiye farklılıklarına dikkat çekerek, “Türkiye’de AK Partinin iktidarı ile yaşanan büyük değişimler ve gelişimler ortadadır. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma hayatın her alanında köklü değişimler yaşanmıştır. Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı yaşayan milletimiz, tercihini sandık başında yapmıştır. Milletimiz istikrar demiştir, gelişim ve değişim demiştir. Tek başına iktidar gücünü halktan alan AK Parti, şimdi daha büyük bir güçle, daha büyük bir hızla Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için çalışmaya devam ediyor. Önümüzdeki ilk hedefimiz, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasıdır. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlerin hayallerinin suya düştüğü 1 Kasım seçiminde sandık başında görev yapan dava arkadaşlarımız, sandıklara sahip çıkarak başarılı olmuştur. Seçim günü sabahın erken saatlerinden seçim sonuçları açıklanana kadar oy’una, sandığına sahip çıkan sandık görevlisi arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun teşkilatlarının koordine edilmesi ve seçim sürecinin verimli bir şekilde değerlendirilmesi adına AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in ortaya koyduğu mücadelenin takdire şayan olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Disiplin, koordine, birlik ve beraberlik içerisinde çalışma ortamını temin eden İl Başkanımız Muharrem Göksel’e teşekkür ediyorum. Seçim süreci yönetmek, iyi bir teknik direktör olmayı gerektiriyordu. Kendisi bu görevi başarıyla yerine getirerek partimizin tüm ülkemizde olduğu gibi Samsun’da da tek başına iktidar gücünü almasında etken olmuştur” dedi. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise AK belediyecilik anlayışının başarılı örneklerinden olarak nitelendirdiği Başkan Taşçı’ya teşekkür ederek, “Türkiye ölçeğinde iktidarımızın verdiği hizmet mücadelesi il ve ilçeler ölçeğinde de belediye başkanlarımızca veriliyor. Bu bağlamda AK belediyecilik anlayışının önemli örneklerinden olan Başkan Taşçı’yı kutluyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.