ŞİKE TEKLİFİ

ŞİKE TEKLİFİ
Bal ligi 5.grupta mücadele eden termespor başkanı hüseyin kambur kastamonuspor 1966 maçı sonrası suskunluğunu bozdu.

Öncelikle bu ligi kirletmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz, bu güne kadar hem saha içinde hem saha dışında verdiğimiz mücadelede türk futbolu adına örnek olmaya çalıştık. Farklı yenildiğimiz maçtan sonra bile misafirlerimizi yemeğe aldık ve insalığın gereklerini yerine getirdik.
Fakat en son oynadığımız kastamonuspor 1966 maçında yönetici arkadaşlar bizleri kamp yaptığımız otele gelerek ziyaret ettiler, sıcak bir ortamda sohbet ettik. Maçtan sonra ne oldu da bizlere eyvallah bile demediler.
Her maçımızda olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıktık. İyide mücadele ettik. Fakat yeni amasyaspor maçında olduğu gibi bu maçta da uzatmanın son dakikasında gol yiyerek 2-1 mağlup olduk.
Maç 1-1 olduktan sonra anlamsız bir şekilde oyuncularımıza, yedek kulübemize ve yöneticilerimize hakaretler, küfürler edilmeye başlandı. Bu olanlar yetmezmiş gibi kastamonuspor 1966 yedek kulübesinde oturan ve yakasında akreditasyon kartı bulunan yönetici maç durduğu esnada futbolcumuza saha kenarında taktik veren hocamız güven gümüşdağ'a ağza alınmayacak şekilde küfürler ederek hocamızı itip kaktı. Çıkan tartışma sonucunda maçın hakemi hocamızı ihraç ederek saha dışına çıkardı.
Maçın başından beri bizlere küfreden kastamonuspor 1966 seyircisi bu olaydan sonra daha da hırçınlaşarak takımımıza küfürler hakaretler yağdırmaya devam ettiler. Bu olayların canlı şahidi kastamonu valimiz sayın şehmus günaydın bu seyirci ne yapıyor diye kastamonuspor 1966 kulüp başkanına sitemde bulundu.
Şikeci terme şikeci terme diye bağıran kastamonuspor lulara ben buradan soruyorum ” maçtan birkaç gün önce futbolcularınızdan biri kalecimizi arayarak şike teklifinde bulundu mu?” Cevabını ben vereyim evet bulundu. Cuma günü kalecimiz bize gelerek “dün gece kastamonusporlu bir futbolcu beni arayarak maçta gol yemem karşılığında bana 5.000,00 tl vereceğini, paranın kendisinde olduğunu ve maçtan sonra parayı teslim edeceğini” söyledi.
Bu futbolcunun ismi, hangi numaradan saat kaçta aradığı elimizde mevcuttur. Bir futbolcunun kendi başına şike teklif ettiği nerede görülmüştür? Bu parayı kendi cebinden mi verecektir? Bu soruların cevaplarını kamuoyunun takdirine bırakıyor, tff ve cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum.
Hüseyin kambur – termespor kulüp başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.