Sıcak Hava Esnafı Vurdu

Sıcak Hava Esnafı Vurdu
Samsun'da nemle beraber sıcaklıklar dayanılamayacak hale geliyor. Sıcaklardan dolayı sahil yolu üzerinde bulunan ağaç gölgeleri bile boş duruyor. Samsun'da sıcaklardan dolayı hayat akşam üzeri başlıyor.

AĞAÇ ALTLARI BİLE BOŞ

Öğlen saatlerinin kavurucu sıcaklarında işi olmayan için sahil yoluna inip gezmek bu günlerde Samsunlular tarafından ilgi görmüyor. Sahilde bile neredeyse hiç esmeyen rüzgar çoğu zaman ağaç altlarını da boş bırakıyor. Samsunlular bunaltıcı sıcaklardan dolayı öğle ve öğleden sonra dışarı çıkmayı tercih etmiyor. 

ESNAF SİNEK AVLIYOR

Samsunlu vatandaşların sıcaklardan dolayı dışarı çıkmayı tercih etmemesi, güneşli zamanlarda sahil yoluna da inilmemesi buradaki esnafı olumsuz etkiliyor. Yabancılar Pazarı'ndaki esnaf da bu sakinlikten payını alıyor. Saat 18:00 ila 19:00 arası pazarın boşluğu bayramdan sonra işleri bir hayli düşen esnafı olumsuz etkiliyor. Yabancılar Pazarı'ndaki sakinlik dikkatlerden kaçmıyor. Esnaflar pazar içerisindeki sıcaklığın insanı serinletecek derece olmamasından şikayetçi. Yabancılar Pazarı esnafının ortak görüşü dışarıdaki kavurucu sıcaklıktan dolayı işlerinin oldukça düştüğü ve buna önlem olarak çarşı içerisindeki sıcaklığın düşürülmesi yönünde. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum