SGK yakında Tekkeköy’de

SGK yakında Tekkeköy’de
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın yapmış olduğu görüşmeler ve çalışmalar neticesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Tekkeköy’e ilçe müdürlüğü açıyor.

Tekkeköy Belediyesi/nin taşınmasıyla boşalan meydandaki hizmet binasını değerlendirmek ve resmi kurumları ilçeye çekmek için görüşmeler ve çalışmalar yapan Başkan Togar binanın birinci katını Sosyal Güvenlik Kurumuna tahsis ederek SGK Tekkeköy İlçe Müdürlüğü'nün kurulmasını sağladı.
 Vatandaşların zaman kaybı yaşamadan iş ve işlemlerinin çabuk, hızlı ve kesintisiz bir şekilde tamamlaması maksadıyla İlçeye resmi kurumları getirmek için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Söz verdiğimiz gibi Tekkeköy’de değişimin ve gelişimin öncüsüyüz. İlçemiz elli binin üzerinde bir nüfusa sahip Samsun’un en hızlı gelişen ve büyüyen yerlerinden birisi. Bu gelişim ve büyüme hızı beraberinde vatandaşlarımızın resmi kurumlara ihtiyacını kat kat arttırmakta. Bizde resmi kurumları ilçemize çekmek için gerek yer tahsisi, gerek arsa tahsisi gibi üzerimize düşenleri yapmaya çalışıyoruz.
SGK yakında Tekkeköy’de hizmet verecek
Çeşitli kamu kurum ve kuruluşu ile yapmış olduğumuz çalışmalar yavaş yavaş netleşmeye başladı. İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu ilçemize ilçe müdürlüğü kuracak. Bunun için meydandaki boşalttığımız belediyemiz hizmet binasında gerekli tadilatları tamamlayarak Sosyal Güvenlik Kurumuna devrettik. Yakında Sosyal Güvenlik Kurumu Tekkeköy İlçe Müdürlüğü hizmete başlayacak. Bundan böyle SGK ile işi olan vatandaşlarımız Samsun’a gitmek zorunda kalmayacak. Hem zamandan hem de gidiş geliş masrafından kurtulmuş olacaklar. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun
Tekkeköy’e yeni resmi kurumlarda gelecek
İlçemize farklı resmi kurum ve kuruluş getirme konusunda çalışmalarımız da devam ediyor. İlerleyen günlerde yeni resmi dairelerde burada binamızın ikinci katında hizmet verecek.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.