TURKCELL TEKNOLOJİ OTOBÜSÜ

“Turkcell Teknoloji Otobüsü”’nün son durağı Samsun olacak.

4.5G hızıyla yaşanan teknolojik dönüşümü Türkiye’ye deneyimletmek ve 4.5G deneyimini yaşamak isteyen tüm teknoloji meraklılarını ağırlamak için yola koyulan  “Turkcell Teknoloji Otobüsü”’nün son durağı Samsun olacak.

Turkcell, Türkiye’nin en yüksek 4.5G hızını Türkiye’nin deneyimine sunmak için kolları sıvadı. Türkiye’deki en büyük teknolojik dönüşümü yaşatacak 4.5G’nin getirdiği yenilikleri ve imkanları insanların test etmesi için hazırlanan ve şimdiye kadar Antalya, Eskişehir, İzmir, Manisa, Konya ve Gaziantep’e giden “Turkcell Teknoloji Otobüsü”nün son durağı Samsun olacak. “Turkcell Teknoloji Otobüsü” 31 Mayıs – 1 Haziran Samsun Üniversitesi’nde, 2-5 Haziran tarihleri arasında da Samsun Cumhuriyet Meydan’ında ziyarete gelen tüm teknoloji meraklılarını ağırlayacak.

HIZ DENEYİMİ İÇİN SİZLERİ BEKLİYOR
4.5G hız deneyiminin yaratıcı oyun ve birbirinden renkli etkinliklerle Samsunlulara yaşatılacağı “Turkcell Teknoloji Otobüsü”nde, konuklar 4D Roller Coaster ile kesintisiz eğlencenin keyfini çıkaracak. Katılımcılar, İstanbul’da özel olarak hazırlanan bir depoda bulunan iş makinasını Turkcell 4.5G teknolojisiyle Samsun’da otobüsün içerisinde kumanda edebilme fırsatı da yakalayabilecek. Bunların dışında ziyaretçiler, otobüste fizy, Turkcell TV+ gibi servislerle en yeni teknolojik cihazları da yakından tanıma şansı yakalayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BİLİM - TEKNOLOJİ Haberleri