SEVİLEN OYUN SAMSUN'DA

Sevilen oyuncular Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Yeldan ve Duygu Şen’in başrollerini oynadığı “2’si 1 Arada” adlı tiyatro oyunu Samsun’da sahnelenecek

2’si 1 Arada Samsun’da

Black Sea Art Business ile Ankara Kültür Sanat etkinlikleri sanat organizasyonları ile tüm dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Sanat etkinliklerinin yanı sıra birçok konserlere de imza atan her iki organizatör şimdi ise ‘2’si 1 Arada’ tiyatro oyununu Samsun’a getiriyor.  Sevilen oyuncular Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Yeldan ve Duygu Şen’in başrollerini oynadığı “2’si 1 Arada” adlı tiyatro oyunu 16 Ocak Cumartesi günü Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

TÜM SAMSUN HALKI DAVETLİ

Ahmet Kazanbal’ın yönetmenliğini yaptığı oyun saat 15:30 ve 20:00’de iki seans halinde Samsun halkıyla buluşacak.  Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla yapılan organizasyonun sergilendiği tüm illerdeki salonların olup taştığı belirten organizatörler Erman Aydın ve Taner Gölpunar, “Biletler biletix üzerinden ve Çiftlik Caddesi Adidas Mağazası ile Karaff Kebap House Atakum’da da satılmaktadır. Tüm Samsun halkı bu organizasyona davetlidir” dediler.

KOMİK OLAYLAR SİLSİLESİ

Dominant bir kadını canlandıran Oya’nın (Neslihan Yeldan) seyehattan döndüğü an kocası rolündeki Tuna’nın (Ruhi Sarı) kendini aldattığını öğrenmesi ile komik olaylar silsilesinin başladığı oyunda; sevgili rolünü canlandıran Duygu Şen’in bir anda eve gelmesi ve hırsız olarak eve giren sevilen oyuncu Cemal Hünal’ın neredeyse yıkılacak olan evliliği kurtarmak adına yaptıklarının mizahi bir pencereden yansıtılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİNEMA VE TİYATRO Haberleri