PLATFORM İŞ BAŞINA

Ankara merkezli yeni kurulan Samsunlular Platformunu Samsunun en önemli sorunu olan Samsunspor kulübünün yapılan en son kongrede Başkan adayı çıkmaması üzerine mevcut yönetim

      Ankara merkezli yeni kurulan Samsunlular Platformunu Samsunun en önemli sorunu olan Samsunspor kulübünün yapılan en son kongrede Başkan adayı çıkmaması üzerine mevcut yönetim kurulunun altı ay daha devam etmesi yönünde alınan kararın ardından kulüp yönetimi istifa edince içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak olacak. Platformun bu konuda Ankara’da İstanbul’da ve İzmir’de bulunan işadamlarından para toplayarak Samsunspor kulübüne destek olması beklenmekte.

 

 

                                      KAYA AŞÇI TEK BAŞINA ÇÖZER BU SORUNU

 

   Bafralı İşadamı ve yeni kurulan Platformunda üyesi olan Kaya Aşçının ekonomik durumu göz önüne alındığında Samsunspor kulübünün içersinde bulunduğu sıkıntıyı tek başına çözebileceği konuşulmakta. Ayrıca Ankara’daki Samsunlu işadamları derneklerinin de bu konuda gereken çalışmayı yaparak Samsun’un ortak değeri olan Samsuspor kulübünün içerisinde bulunduğu çıkmazdan çıkması için üzerlerine düşeni yapmaları beklenmekte.

 

                              PLATFORM KURMAK DEĞİL ÇÖZÜM BULMAK ÖNEMLİ

    Samsunluları bir araya getirmek için uğraştığını iddia eden  Samsunlu derneklerin asıl amaçlarının platform kurmak veya yemekli toplantılar tertip etmek değil Samsunun sorunlarına çözüm bulmak olmalı. Yasal altyapısı olmayan bu tür girişimler sadece belli konuları çözmek üzere kurulduğu göz önüne alındığında yeni kurulan platformun da Samsunspor kulübünün içerisinde bulunduğu çıkmazdan çıkarmak için uğraş veren bir platform olması beklenmekte.

 

                     GAZETE OLARAK BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

     Samsunumuzun en önemli marka değeri olan Samsunspor kulübünün içerisinde bulunduğu sıkıntının çözülmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünd üğümüzden bu konuda özellikle Ankara’da ve İstanbul’da bulunan işadamlarının ve STK ların yaptıklarını izlemeye devam edeceğiz ve Samsunspor’un bu badireden kurtulması için konunun takipçisi olacağız.

Nurullah KızıldağOlacağızçin konunun takipçisç şadamlatının ve STK ların yaptıklatını izlemeye devam edeceğiz cüve Samsunsporun bu badereden kur

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri