Kongre yine ertelendi

Samsunspor Kulüp yönetiminin istifa etmesi sonrası Başkanlık Divan Kurulu tarafından alınan karar ile Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı tekrar ertelendi

Samsunspor Yönetiminin istifası üzerine Başkanlık Divan Kurulu tarafından alınan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul ertelendi. 28 Aralık 2017’de yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da aday çıkmaması üzerine kongre ileri bir tarihe ertelenmişti. Kongrenin ertesi gün mevcut yönetimin de istifa etmesi üzerine Samsunspor’da işleri Başkanlık Divan Kurulu yürütmeye başladı.

 

26 Ocak’ta çoğunluk aranmaksızın yapılacak

Tüzük gereği Samsunspor Başkanlık Divan Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Kararı aldı. İlki dün (19 Ocak cuma) saat 15.00’de İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kütür Merkezi’nde yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul’da 872 üyesi bulunan Samsunspor’un  kongresinde çoğunluk sağlanamadığı için tutanak tutularak ertelendi. Olağanüstü Genel Kurul 26 Ocak Cuma günü aynı yerde ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’un yapılacağı İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kütür Merkezi’ne herhangi bir başkan adayı da gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri