Durmuş: Korkak oynamadık

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Karşılaşmanın İlk yarısında önemli fırsatlar yakaladık. Final paslarını özellikle üçüncü bölgede daha olumlu kullanabilseydik gol veya goller de bulabilirdik. Korkak oynamadık" dedi.

Takımın ligde bulunduğu durum itibarıyla kazanmaları gereken bir maça çıktığına işaret eden Durmuş, "Ligin lideri Çaykur Rizespor'a karşı oyuncularımız cesaretli şekilde kazanma davranışı ortaya koydu. İlk yarıda önemli fırsatlar yakaladık. Final paslarını özellikle üçüncü bölgede daha olumlu kullanabilseydik gol veya goller de bulabilirdik. Korkak oynamadık. Bu ligde kazanmak çok önemli ama kazanamıyorsan da kaybetmeyeceksin. O yüzden 1 puan da değerlidir." ifadelerini kullandı. Durmuş, her maçta kazanmak isteyen davranışı ortaya koymaları gerektiğini vurgulayarak, takımın bulunduğu yerden mutlaka çıkacağını dile getirdi.


Çaykur Rizespor cephesi
  
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise ilk yarıda bu sezonun en kötü futbolunu oynadıklarına dikkati çekti.

"Fiziksel, zihinsel ve kalite olarak kötü oynadık. Pozisyona giremedik." diyen Üzülmez, şunları kaydetti: "Maçın ikinci yarısında oyuncularımıza hedefe giden bir takım olduğumuzu, kötü oynarken bile kazanmanın önemini hatırlattım. Bu şekilde ikinci yarıda daha istekliydik ama yeterli olmadı. Gol yemedik ama gol de atamadık. Oyununun genelinde iki takım da iyi mücadele etti. Sonuç olarak 2 puan kaybettik. Kazanamıyorsanız, kaybetmeyeceksiniz. Bundan sonra 2 veya 3 maçlık galibiyet serisi yakalamak istiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri