Bütün taraftarlar Tek ses olacak

Bu hafta Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçında taraftar grupları tek tribünde buluşarak, aynı ağızdan takımlarına destek olacaklar

Kırmızı beyazlı kulüp Samsunspor, 27 Ocak Cumartesi günü saat 15:30’da Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynayacak olan Manisaspor müsabakasında Samsunspor’lu taraftarlar tek ağızdan takımlarına destek olma kararı aldı.

Maraton tribününde buluşma kararı alan Samsunspor taraftar dernekleri, 90 dakika boyunca hep birlikte iç içe tezahürat yapacaklar. Söğütlübahçeliler, şehzadeler ve Şirinler taraftar gruplarının yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sayın Valimizin başlatmış olduğu ve çığ gibi büyüyen Samsunspor’a destek kampanyasına ilk başladığı günden itibaren destek veren Taraftar grupları yine elinden geleni yapmak için Maraton tribününde bu haftalık (Manisaspor maçı) birleşme kararı aldı. ‘Sen ben yok sadece Samsunspor’ anlayışı içinde takıma destek olmak, bu kötü günleri de atlatmak için biz Samsunspor Taraftar grupları üzerimize düşen görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Samsunspor taraflarını Maraton tribününe bekliyoruz”

Nurullah Kızıldağ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri